Jojo nu a mai rezistat! Acuze la Asia Express: „Una dintre echipele noastre favorite trișează”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/02/2019, 16:30
Jojo nu a mai rezistat! Acuze la Asia Express: „Una dintre echipele noastre favorite trișează” GALERIE FOTO
Jojo face acuzatii grave la Asia Express

Ediția din această seară a reality-show-ului Asia Express-Drumul Elefantului va fi plină de tensiune și se vor lansa acuzații foarte grave de favoritism!

Chiar înainte de a vota în cursa pentru ultima șansă, Jojo va face o afirmație care nu va rămâne fără replică: „Din păcate, am remarcat că una dintre echipele noastre favorite trișează în mod constant. Această echipă este atât de puternică încât nu are nevoie de artificii pentru a ajunge în finală. Astăzi s-au dat jos măștile!”.

Cine se va simți cu musca pe căciulă, rămâne de văzut în ediția din această seară. Despre cine este vorba și care vor fi reacțiile celor vizați, telespectatorii pot urmări în seara aceasta. Având în vedere că CRBL și Oase, alături de Ana Morodan și Teleșpan și-au asigurat locul în următoarea etapă din India după ce au câștigat imunitatea, aceștia sunt imuni la vot, însă pentru restul concurenților cursa s-ar putea încheia chiar în ultima zi din Sri Lanka. Ca de obicei, cele două echipe ajunse pe ultimul loc se vor califica automat în luptă, iar o a treia, nominalizată de colegi, se va alătura ulterior.

Asia Express
Jojo face echipa cu sotul ei, Paul Ipate, la Asia Express

Din păcate, ziua va începe fără Cosmin Seleși, care în urma accidentării de luni seară este nevoit să rămână sub atenta supraveghere a medicilor, în spital. Șerban Copoț, coechipierul său, va fi nevoit să se descurce de unul sinmgur, deoarece trebuie să meargă înainte: „Sunt foarte confuz și îmi e greu să mă concentrez. Vă spun sincer că m-am speriat când am văzut cum a putut să se manifeste și m-am gândit că este ceva grav care îl va împiedica să joace alături de mine în concursul acesta. Eu sunt o fire puternică, dar acum sunt prea multe necunoscute în joc, în așa fel încât să îmi pot face o strategie”, a declarat Copoț.

Care vor fi cele trei echipe ce vor participa în cursa pentru ultima șansă și care va fi verdictul dat de elefantul din cutia securizată la finalul serii, telespectatorii Antena 1 pot afla în seara aceasta, începând cu 20:00, în ultima ediție Asia Express- Drumul Elefantului din Sri Lanka.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×