Scandalul cu Bianca Drăgușanu nu s-a terminat la Asia Express! „Bine că a fost prostul ăsta”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/02/2019, 14:49
Scandalul cu Bianca Drăgușanu nu s-a terminat la Asia Express! „Bine că a fost prostul ăsta”
CRBL nu o iartă pe Bianca Drăgușanu

Scandalul dintre CRBL și Bianca Drăgușanu, izbucnit după ce blondina a părăsit competiția Asia Express, este departe de a se fi încheiat. CRBL și Oase au dat curs invitației de a acorda un interviu, pe fondul reacțiilor dure la adresa Biancăi Drăgușanu.

Prezent în platoul unei emisiuni de televiziune, cântărețul și-a exprimat din nou opinia în privința atitudinilor și comportamentului Biancăi Drăgușanu, cât timp a fost concurent la Asia Express. Declarațiile sale vin la câteva zile după ce blonda a răspuns acid tuturor criticilor care i-au fost aduse.

CRBL, noi declarații pe tema scandalului cu Bianca Drăgușanu

Aflat în calitate de invitat pe canapeaua emisiunii prezentate de Mihai Morar, CRBL a mărturisit că l-au deranjat extrem de tare anumite răbufniri avute de Bianca Drăgușanu în timpul emisiunii Asia Express.  Totodată, cântărețul a spus că a reușit să se calmeze datorită colegului său Oase, evitând astfel ca spiritele să devină și mai încinse decât erau deja. CRBL și Oase formează cea mai sudată echipă din competiție.

Bianca Drăgușanu, din nou în vizorul lui CRBL
Bianca Drăgușanu, din nou în vizorul lui CRBL

„Băi, ce să zic. Nu înțelegeam de ce. Nu înțelegeam de ce a venit. Nu înțelegeam de ce așa. Adică, aveam pretenții de la ea, că e mai veche pe sticlă. Apoi, mi-am zis: așa trebuie să facă, așa și-a propus ea de acasă, zic. Da, dar să ne iei așa, stai că suntem mai veterani unii, unii mai noi, unii… dar nu-i frumos. M-am supărat, recunosc că m-am supărat. Bine că a fost scurt momentul. Bine că a fost prostul ăsta (n.r. Oase) și m-a ținut să nu ies din matcă, pentru că de obicei fac urât” , a declarat CRBL în emisiunea Răi da’ buni, prezentată de Mihai  Morar.

De la ce a pornit întregul scandal?

Totul a început după ce Bianca Drăgușanu a avut o reacție nervoasă la finalul unor probe pe care a fost nevoită să le parcurgă în Asia Express. CRBL și Oase, concurenți la rândul lor în cadrul aceluiași show, s-au numărat printre cei mai aprigi contestatari ai blondinei. Nici Cosmin Seleși nu a ratat ocazia să critice în termeni duri atitudinea vedetei .

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×