Cum arată corpul lui Jojo, după două nașteri! Imagini incredibile cu diva anilor 2000

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
30/05/2018, 17:18
Cum arată corpul lui Jojo, după două nașteri! Imagini incredibile cu diva anilor 2000 GALERIE FOTO

După două nașteri, Jojo (37 de ani) pare să se fi îndepărtat mult de cea care cândva era supranumită ”Marlyn Monroe de România”! Corpul ei s-a modificat, fapt și normal pentru o mămică, mai ales că ea s-a remarcat mereu cu silueta subțire. Astfel, orice schimbare este lesne de sesizat.

Cătălina Grama - Jojo arată impecabil după ce a născut nu o dată, ci de două ori
Cătălina Grama – Jojo arată impecabil după ce a născut nu o dată, ci de două ori

De la diva anilor 2000, care cândva ne zâmbea timid din brațele lui Liviu Vârciu, Jojo s-a transformat într-o femeie de casă. Ce-i drept, la a doua căsnicie, blondina pare să-și fi găsit în sfârșit fericirea alături de Paul Ipate cu care are și o fetiță, pe nume Zora.

Cum arată corpul lui Jojo, după două nașteri

Cătălina Grama arată senzațional după două nașteri. Putem observa cum pe abdomen i-a apărut un tatuaj nou, carte însă nu este nevoit să ascundă nimic. Silueta lui Jojo este acum una de femeie în toată firea. Este mamă, însă nu pierde ocazia să își păstreze timp și pentru ea, făcând sport pentru a se menține în formă. ”Te-ai rotunjit, dar arăți superb!”, i-a scris un fan pe o rețea de socializare. Artista nu s-a simțit deloc deranjată de acest comentariu și i-a mulțumit prietenului virtual cu o față zâmbitoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×