Serialul Vlad, episodul 2: Câtă lume s-a uitat luni seară la PRO TV

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 20:43
Serialul Vlad, episodul 2: Câtă lume s-a uitat luni seară la PRO TV GALERIE FOTO
Cât arată audiențele de la episodul 2 al serialului Vlad?

Episodul 2 al serialului Vlad a adus mulți românii în fața micilor ecrane. Iată câți s-au uitat pe PRO TV la cea mai nouă producție românească! Din păcate, cifrele au fost sub premiera episodului prim, potrivit paginademedia.ro.  Vlad este un serial românesc bazat pe producția turcească, Ezel. Urmăritorii premierei proiectului au putut vedea la primul episod întocmai aceleași replici și scene din scenariul turcesc.

Audiențele episodului 2 din serialul Vlad, de la PRO TV!

PRO TV a fost cel mai urmărit post, cu aproximativ 400.000 de telespectatori, aproape de cifrele posturilor: Kanal D și Antena 1. NAȚIONAL. Peste 1,5 milioane de români s-au uitat în fiecare minut la serialul Vlad, cu Adrian Nartea în rolul principal (la primul episod, săptămâna trecută, se uitau peste 1,7 milioane de români).

URBAN. La orașe, Vlad a avut, la al doilea episod, până în 800.000 de telespectatori medie. Săptămâna trecută, audiența în mediul urban se apropia de un milion de oameni.

COMERCIAL. O scădere pentru Vlad a fost și pe publicul comercial. O medie de 360.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani la al doilea episod, față de 420.000 la debutul de săptămâna trecută.

Serialul Vlad: Audiențe pentru episodul2
Serialul Vlad: Audiențe pentru episodul 2

Adrian Nartea, personajul principal din Serialul Vlad, despre noua producție

Adrian Nartea este interpretul personajului din prim-plan al producției cu același nume. Acesta, vorbind despre rolul său, a specificat că a avut o perioadă în viață când a avut aceeași pasiune ca și caracterul pe care îl joacă acum. Se pare că și acesta a avut o problemă cu jocurile de noroc, la fel cum are și Vlad.

„Am intrat la cazinou cu un prieten, să-l ajut, țin minte că era acum mai bine de 12 ani. M-a întrebat câți bani am la mine. Aveam 700.000 lei (vechi – n.r.). I-am dat. Nu i-am mai văzut și cam asta a fost experiența mea cu cazinoul. Poker am jucat, dar nu la cazinou”, a afirmat acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×