VIDEO Imagini din culisele serialului Vlad de la PRO TV! În ce condiții filmează Olimpia Melinte și Adrian Nartea

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/03/2019, 20:56
VIDEO Imagini din culisele serialului Vlad de la PRO TV! În ce condiții filmează Olimpia Melinte și Adrian Nartea GALERIE FOTO
Condiții vitrege pentru actorii din serialul Vlad, de la PRO TV!

Filmările de la serialul Vlad s-au produs în condiții vitrege. Actorii au fost nevoiți să tragă nenumărate scene într-un frig de nedescris, dar, așa cum cere meseria, aceștia s-au conformat și s-au încâlzit cât au putut înainte de a-și spune scenariul. Episoadele s-au filmat atât în România cât și în Grecia. Printre cele 100 de locații alese special s-au numărat și: Palatul Bragadiru, Snagov și diverse hoteluri și cazinouri din Grecia.

Culisele serialului Vlad arată condițiile vitrege în care au trebuit să filmeze actorii!

Actorii din serialul Vlad au filmat frumoasa poveste în condiții grele. Aceștia au trebuit să suporte frig și vânt pentru a trage cele mai frumoase scene pe care le vor descoperi pas cu pas și urmăritorilor. Uimitor a fost faptul că cel care interpretează personajul principal din serial, Adrian Nartea, a avut și el, în trecut, pasiunea pe care o are și caracterul Vlad. Aici se unesc poveștile celor doi.

„Am intrat la cazinou cu un prieten, să-l ajut, țin minte că era acum mai bine de 12 ani. M-a întrebat câți bani am la mine. Aveam 700.000 lei (vechi – n.r.). I-am dat. Nu i-am mai văzut și cam asta a fost experiența mea cu cazinoul. Poker am jucat, dar nu la cazinou”, a declarat Adrian Nartea.

Serialul Vlad, plin de controversă!

„Îmi place foarte mult distribuția, chiar îmi place filmul! Plus că povestea Contelui De Monte Cristo e foarte cunoscută și majoritatea s-au inspirat din asta! <3„, au fost câteva din comentariile de la clipul primelor imagini. „Este genul de proiect care nu s-a mai întâmplat până acum la noi şi lucrul ăsta cred că o să se vadă şi cu siguranţă o să se bucure şi sunt sigură că până la episodul 13 vor sta cu sufletul la gură”, a declarat Olimpia Melinte, actriță, înainte de lansarea oficială a proiectului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×