Olimpia Melinte, Eliza din serialul Vlad, despre scenele controversate de la Pro TV

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/03/2019, 11:23
Olimpia Melinte, Eliza din serialul Vlad, despre scenele controversate de la Pro TV GALERIE FOTO
Ce spune Olimpia Melinte despre scenele fierbinți

Săptămâna trecută și-a făcut debutul serialul Vlad, cel mai așteptat proiect propus de Pro TV pentru primăvara aceasta. Deși primul episod a înregistrat audiențe foarte bune, serialul nu a fost lipsit de controverse.

Cum explică actrița Olimpia Melinte scenele controversate

Secvențele pline cu momente de tandrețe în care au fost implicați cei doi protagoniști au născut o serie de controverse în rândul telespectatorilor. Pe fondul discuțiilor iscate de aceste scene, Olimpia Melinte a venit cu o reacție lămuritoare.

Interpreta Elizei din serialul Vlad a explicat faptul că actorii sunt pregătiți încă din facultate pentru a face față oricărui tip de rol. Inclusiv pentru scenele picante care de obicei le dau serioase bătăi de cap. Din serialul difuzat de Pro TV nu lipsesc nici astfel de secvențe.

Protagoniștii serialului Vlad, scene controversate
Protagoniștii serialului Vlad, scene controversate

Ce spune Olimpia Melinte despre scenele controversate din serialul Vlad

Scenele de sex pe care le-am filmat sunt grele, dificile, sunt ca un fel de coregrafie. Este atât de tehnic tot ce se întâmplă, încăt nu ai timp să realizezi. Şi apoi când vezi cum se vede pe marele ecran zici că «wow, chiar a ieşit bine asta». Dar ştiind cum e acolo şi cum te învârţi pe platoul de filmare, stai cu mâna aşa, cu capul aşa, e fix o coregrafie şi nu simţi nimic deosebit” , a declarat Olimpia Melinte în legătură cu scenele controversate.

Totodată, actrița  a dezvăluit impresiile sale despre Eliza, personajul pe care îl joacă în serialul Vlad, lansat de Pro TV la începutul săptămânii trecute. „ E o femeie de afaceri, puternică, ascunde un secret dureros care a făcut-o omul care e, mai puternică. Am ocazia să joc mai multe vârste, la 20 şi la 30 de ani, port o perucă. E un personaj foarte frumos, trece prin multe, are fragilitatea ei” , a spus Olimpia Melinte. Rămâne de văzut prin ce transformări va trece personajul său în continuare.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×