Florin Călinescu i-a dat de gol pe Smiley şi Gina Pistol la Românii au Talent! Ce a spus juratul de la Pro TV

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 15:32
Florin Călinescu i-a dat de gol pe Smiley şi Gina Pistol la Românii au Talent! Ce a spus juratul de la Pro TV GALERIE FOTO
Florin Călinescu i-a dat de gol pe Smiley şi Gina Pistol la Românii au Talent

Florin Călinescu i-a dat de gol pe Smiley şi Gina Pistol la Românii au Talent! Juratul de la Pro TV și-a permis să glumească pe seama lui Smiley, lăsând să se înțeleagă faptul că artistul ar urma să se căsătorească cu Gina Pistol. Călinescu „a scăpat porumbelul” în momentul în care pe scenă a urcat o concurentă din Ploiești.

Florin Călinescu i-a dat de gol pe Smiley şi Gina Pistol la Românii au Talent

În ediția de vineri seara a emisiunii Românii au Talent, Florin Călinescu, unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune, a glumit pe seama lui Smiley, făcând un apropo la faptul că artistul ar urma să se căsătorească cu Gina Pistol. „La intrarea în oraș e o troiță cu Smiley stând în echer. Va fi sanctificat de Sfânta Pistol”, a spus juratul de la Pro TV.

Smiley a reacționat zâmbit și tot ce a putut să spună a fost: „Mamă, mamă!” Recent, Gina Pistol a fost întrebată despre relația cu Smiley, pe care prezentatoarea de la Antena 1 nu a negat-o. În plus, nu a negat nici faptul că ar urma să se căsătorească cu Smiley.

Smiley și Gina Pistol fotografiați împreună
Smiley și Gina Pistol fotografiați împreună

Ce a spus Gina Pistol despre Smiley

„Mă chemi la nunta ta, Gina? Cum dacă?! Că ești aproape… Ce să mai vezi?! De azi îl cunoști pe Smiley? Ce să mai vezi? Nu îți place de el? Mie îmi place și când îl văd la televizor, dar să-l am lângă mine”, a întrebat Coana Mița, bucătăreasa care a luat parte la filmările emisiunii Poftiți la Nea Mărin.

„Dacă mă mărit vă chem pe toți. Cine a zis?! Stai puțin să vedem. Îmi place de el. Nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot”, a răspuns Gina Pistol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×