Florin Călinescu a plâns in direct la Romanii au Talent! Cătălin, piesă pentru tragedia de la Colectiv. Video

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 22:06
Florin Călinescu a plâns in direct la Romanii au Talent! Cătălin, piesă pentru tragedia de la Colectiv. Video GALERIE FOTO
Florin Călinescu a plâns in direct la Romanii au Talent

Florin Călinescu a plâns in direct la Romanii au Talent! Juratul nu s-a mai putut abține în momentul în care un concurent a urcat pe scenă și a intepretat o melodie ale cărei versuri le-a compus și care fac referire la tragedia din Colectiv. Concurentul a primit patru de DA din partea juriului.

Cătălin, piesă pentru tragedia de la Colectiv

Tânărul, pe nume său Cătălin, a declarat că i-a venit ideea să compună o piesă despre tragedia de la Colectiv după ce a văzut la știri trăirile unei asistente care a avut grijă de persoanele rănite în incendiul puternic. A fost foarte mișcat de ceea ce a auzit și s-a gândit cum ar fi reacționat el dacă ar fi fost în club în momentul în care s-a produs tragicul eveniment.

Versurile melodiei pe care a compus-o și pe care a cântat-o pe scena de la Românii au Talent sunt emoționante și fac referire la seara în care viețile a sute de oameni aveau să se schimbe pentru totdeauna. Dar melodia nu a fost doar una despre cele petrecute în acea seară, ci a fost și o critică la adresa autorităților care nu au știut cum să reacționeze la acea vreme și un semnal de alarmă pentru cei care ne conduc azi. Vezi aici VIDEO cu mometul lui Cătălin.

Cătălin a compus o piesă pentru tragedia de la Colectiv
Cătălin a compus o piesă pentru tragedia de la Colectiv

Florin Călinescu a plâns in direct la Romanii au Talent

Concurentul i-a impresionat pe cei patru jurați de la Românii au Talent, iar Florin Călinescu a plâns în timp ce a ascultat piesa. „Din păcate, subiectul compoziției tale este unul care va marca definitiv neputința noastră de a face lucurile cum trebuie. Un amestec de umanitate, sacrificiu, jertfă. Cum au muls-o biserica și cei care trebuiau să intervină, lipsa organizării în club… e o poveste care va rămâne până când nu o să mai aibă sens. Asta este soarta omeniirii, foarte dură. Uităm. Cred că nici în rai nu stau lucrurile cum trebuie”, a spus Florin Călinescu după numărul lui Cătălin.

„Colectiv e o rană deschisă, îți mulțumim că ne-ai adus aminte de asta”, a spus și Andi. Tânărul care a compus piesa pentru tragedia de la Colectiv s-a calificat în etapa următoare cu patru de DA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×