Românii au Talent Live Stream Online pe PRO TV, vineri, 1 Martie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 19:30
Românii au Talent Live Stream Online pe PRO TV, vineri, 1 Martie GALERIE FOTO
Românii au Talent Live Stream online PRO TV, vineri, 1 Martie 2019

Românii au Talent, emisiune difuzată pe PRO TV, vine în data de 1 Martie cu momente surprinzătoare care vor lăsa publicul fără aer. Urmărește fabuloasa ediție Live Stream online aici! Iar, cum data trecută a existat un număr impresionant care a făcut jurații să apese Golden Buzz-ul, așa va fi și de mărțișor. Pe scena talentelor se adună în această seară români din toate colțurile țării, râsete, emoții și trăiri de neuitat. Însă, chiar dacă ediția din data de 23 februarie a uimit de la spectatori până la prezentatori, acum va fi înzecit.

Românii au Talent Live Stream online PRO TV, vineri, 1 Martie

Cel care ar putea pune bețe în roate ar fi Mihai Petre, considerat cel mai dur jurat. „Da, unii dintre ei spun că se tem sau că au emoții mai mari, recunosc. Dar nu cred că este o abordare corectă, pentru că, până la urmă, job-ul lor este să fie atenți asupra lor, nu asupra noastră. Eu știu asta de la competițiile de dans. Cred că în orice performance ești mult mai productiv dacă ești atent la ceea ce ai tu de făcut. Sper să nu-i încurc prea tare. Sper, de fapt, întotdeauna am sperat, ca ei să fie capabili să performeze 100%”, a declarat juratul.

Scena s-a luminat ediția anterioară datorită Emei Stoian, fetița care a primit Golden Buzz și care a uimit întreaga țară cu talentul său. În vârstă de 10 ani, fata a ridicat publicul de pe scaune cu dansul și dăruirea sa. Cea care a apăsat fără sa stea pe gânduri pe butonul auriu a fost Andra.„Rar se întâmplă să văd oamenii mari care să îmi aducă acest cumul de sentimente ca Ema. Și are doar 10 ani. Este genul de copil care e înzestrat mai mult față de alți copii. Sunt câțiva care sunt aleși și primesc mai mult de la Dumnezeu”, a declarat artista.

Românii au Talent Live Stream online PRO TV, vineri, 1 Martie
Jurații concursului de talente

Ema Stoian a primit Golden Buzz-ul din ediția anterioară

De asemenea, printre cei care au empatizat cu alegerea cântăreței s-a numărat și Mihai Petre. Dansatorul a afirmat că este o fată cu totul și cu totul specială care va avea un viitor strălucit. „Are talent! E o fată cu totul și cu totul specială. Îi prevăd un viitor strălucit. Minune de copil este”, a fost comentariul lui Mihai Petre. Vizibil emoționată, micuța a apucat să spună doar: ”Încă nu m-am gândit, sincer, la premiu.

Românii au Talent Live Stream online PRO TV, vineri, 1 Martie
Ema Stoian a primit Golden Buzz-ul ediția anterioară

Întâi să văd dacă ajung în finală și apoi poate că m-aș gândi. Sunt mai multe opțiuni. Una ar fi să ajut pe cineva. Am o prietenă care are un băiețel ce are nevoie de ajutor. Să-l ajut pe el. Și probabil ar mai fi altceva, nu e doar asta. Dar până ajung acolo mai e. Momentan nu mă gândesc la premiu”, a spus Ema Stoian.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×