Momente uluitoare la Românii au Talent! Mihai Petre, uimit de câinele care și-a ținut respirația sub apă. Video

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 21:01
Momente uluitoare la Românii au Talent! Mihai Petre, uimit de câinele care și-a ținut respirația sub apă. Video GALERIE FOTO
Momente uluitoare la Românii au Talent! Mihai Petre, uimit de câinele care și-a ținut respirația sub apă. Video

Momente uluitoare la Românii au Talent, la cea de-a patra ediție a noului sezon de la Pro TV. Mare iubitor de animale, Mihai Petre a fost uimit de câinele care și-a ținut respirația sub apă. Patrupedul este câine polițist de frontieră, antrenat să depisteze substanțele narcotice și țigările.

Momente uluitoare la Românii au Talent

Show-ul de talente difuzat de postul de televiziune Pro TV a oferit încă din primele minute un adevărat spectacol, vineri seara. Câinele polițist Lachi a intrat singur pe scenă, a mers la microfon și… s-a prezentat cu un lătrat. Apoi a început să alerge doar pe cele două labe din spate, iar stăpânul său a intrat și el pe scenă să îi dea indicații.

Cei doi au părut că se înțeleg de minune. Câinele s-a sincronizat perfect cu stăpânul său și nu doar că a reușit să treacă printre picioarele lui în timp ce acesta mergea, ci și-a pus labele pe bocancii lui și s-a lăsat ghidat de pașii acestuia. Vezi aici VIDEO cu numărul lui Lachi.

Câinele a mers pe bocancii stăpânului
Câinele a mers pe bocancii stăpânului

Mihai Petre, uimit de câinele care și-a ținut respirația sub apă

Câinele polițist a reușit să îl impresioneze pe Mihai Petre, care este un mare iubitor de animale. Momentul care l-a dat pe spate pe juratul de la Românii au Talent a fost de-a dreptul incredibil. Câinele a primit comanda să bage botul într-un bidon de plastic plin cu apă, a executat comanda și și-a ținut respirația câteva zeci de secunde, până când stăpânul său i-a dat voie să scoată botul afară.

Impresionat a fost și Smiley, care a exclamat: „Bă, extraordinar, n-am văzut așa ceva. Eu n-am văzut un câine care să-și țină respirația sub apă.” O altă reacție a venit din partea lui Andi: „Câinele ăsta avea ceva uman în el, cum stătea el în fund și mergea în două labe.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×