Live Stream Online serialul Vlad pe Pro TV, luni, 4 martie – Episodul 2

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/03/2019, 19:00
Live Stream Online serialul Vlad pe Pro TV, luni, 4 martie – Episodul 2 GALERIE FOTO
Ce se intampla in serialul Vlad din 4 martie!

Luni seara, de la ora 20:30, fanii prinși în mreje de intriga serialul Vlad difuzat de Pro TV se pregătesc pentru al 2-lea episod, în care de-abia așteaptă să vadă ce planuri diabolice a mai pus la punct personajul principal pentru a se răzbuna pe dușmanii săi.

Episodul 2 din Vlad se poate vedea luni, 4 martie, Live Live Stream Online pe Pro TV

Serialul Vlad a debutat pe 25 februarie la Pro TV și va fi difuzat în fiecare zi de luni. Postul de televiziune speră să dea lovitura pe piața media cu acest serial, care este inspirat de povestea contelui de Monte Cristo și prezintă povestea lui Adrian Anuței, un bărbat condamnat la închisoare pentru un jaf pe care nu l-a comis.

După patru ani petrecuți în spatele gratiilor, Adrian revine în societate sub numele de Vlad Pop și are un plan de răzbunare. Serialul Vlad este realizat după o producție turcească, Ezel, pe care postul de televiziune Pro TV a cumpărat-o, va avea 13 episoade și va fi difuzat în fiecare seară de luni, de la 20.30.

serial Vlad 4 martie
Al 2-lea episod din serialul Vlad începe la ora 20:30, pe Pro TV

Vlad a rupt audiențele la primul episod difuzat de Pro TV

Serialul a fost filmat în România și în Grecia, iar printre cele aproximativ 100 de locații în care s-au tras cadre se numără Palatul Bragadiru, Snagov și mai multe hoteluri și cazinouri din Grecia.

Serialul Vlad a avut un debut de zile mari pentru postul de televiziune Pro TV! A bătut de departe emisiunea Asia Express, difuzată de Antena 1, dar și Exatlonul de la Kanal D! Datele arată cifre mult peste celelalte stații, cu o diferență notabilă la nivelul întregii țări.

Pe național, Pro TV a ținut în fața televizoarele cu peste jumătate de milion de români mai mult decât avea Antena 1, cu Asia Express, sau Kanal D, cu Exatlon. Rămâne de văzut câți fani a mai atras serialul și pentru episodul 2.

Actorii care joacă în serialul Vlad sunt: Adrian Nartea (Adrian Anuței/Vlad Pop), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir), Emilian Oprea (Leonard Leo Cazacu), Diana Sar (Roxana Stamate), George Pistereanu, Anghel Damian, Stefan Iancu, Aura Calarasu, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Monica Barladeanu, Mihaela Radescu, Ion Haiduc, Victoria Raileanu, Tudor Oprisan, Dani Popescu și Ana Badilas.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×