Adrian Nartea, interpretul lui Vlad din serialul de la Pro TV are probleme din cauza cazinoului! Actorul a recunoscut tot

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/03/2019, 15:50
Adrian Nartea, interpretul lui Vlad din serialul de la Pro TV are probleme din cauza cazinoului! Actorul a recunoscut tot GALERIE FOTO
Actorul Adrian Nartea, care joaca rolul Vlad a vorbit despre contactul sau cu jocurile de noroc

Vlad este un adevărat cunoscător al jocurilor de noroc, iar cazinoul este ca a doua casă pentru personajul din ultimul serial de la pro TV! În serial, Vlad a ridicat jocurile de noroc la nivel de artă și se răzbună pe cei care l-au trădat luându-le averile la jocuri de noroc.

Adrian Nartea nu este expert la jocurile de noroc, ca personajul principal din serialul Vlad

În realitate însă, lucrurile stau cu totul altfel. Adrian Nartea, actorul de 37 de ani care dă viață personajului Vlad, s-a intersectat o singură dată cu un cazinou, iar atunci a rămas fără banii de blugi. Avea 25 de ani și a intrat în cazinou pentru a ajuta un prieten, pe care l-a împrumutat cu 700 de mii de lei vechi, pe care nu i-a mai văzut pentru o lungă perioadă de timp.

 „Am intrat la cazinou cu un prieten, să-l ajut, țin minte că era acum mai bine de 12 ani. M-a întrebat câți bani am la mine. Aveam 700.000 lei (vechi – n.r.). I-am dat. Nu i-am mai văzut și cam asta a fost experiența mea cu cazinoul. Poker am jucat, dar nu la cazinou”, ne-a povestit actorul, care, culmea, în „Vlad” interpretează un tânăr pentru care jocurile de noroc și cazinourile nu par a avea secrete.

Personajul Vlad este expert la jocurile de noroc

Adrian Nartea și-a pierdut banii de blugi la cazinou

„După mulți ani, mi-a dat un milion înapoi (100 de lei noi – n.r.), dar banii nu mai aveau aceeași valoare. I-am zis că deja mi-am luat blugi, nu mai am nevoie. Știam că nu este o investiție bună, dar am zis să ajut un prieten”, și-a completat Adrian povestea.

Serialul Vlad este pariul Pro TV pentru această primăvară. Producția a debutat pe 25 februarie și este difuzată în fiecare luni, de la 20.30.

Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anuței, un bărbat care a fost condamnat la închisoare, după ce a fost învinovățit de un jaf pe care nu l-a comis. După patru ani, Adrian revine sub numele de Vlad Pop (rol jucat de Adrian Nartea), cu un plan de răzbunare. Serialul Vlad este bazat pe o licență turcească, după producția Ezel, pe care Pro TV a cumpărat-o.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×