Un bebeluș de 5 luni din Suceava, infectat cu coronavirus. Apel disperat al mamei: ”Băiatul meu moare aici pe pat”

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
28/03/2020, 08:02
Un bebeluș de 5 luni din Suceava, infectat cu coronavirus. Apel disperat al mamei: ”Băiatul meu moare aici pe pat”
Un bebeluș de 5 luni din Suceava este infectat cu coronavirus, iar mama sa dezvăluie că se roagă de medici să vină să-l consulte

Un bebeluș de 5 luni din Suceava este infectat cu coronavirus, iar mama sa dezvăluie că se roagă de medici să vină să-l consulte, dar aceștia parcă fug de ea.

Un bebeluș de 5 luni din Suceava infectat cu coronavirus

Conform stirileprotv.ro, mama, care este internată cu bebelușul de 5 luni infectat cu coronavirus la secția de Boli Infecțioase de la Spitalul Județean Suceava, se teme pentru viața copilului său, deoarece nu are cine să-l consulte din cauza îmbolnăvirii masive a medicilor.

”Mă rog să vină medici să mi-l consulte. A venit un medic, nepediatru, el atât a zis, că el doar atâta poate: să vină să mi-l consulte și să plece. Nimic nu-i fac, decât perfuzii. Au zis că sunt infectați toți, că nu are cine să mi-l controleze și am spus că băiatul meu moare aici pe pat”, a declarat mama.

Prima dată, femeia a fost internată cel mic de pe 18 martie până pe 23 martie, la Pediatrie, copilul fiind diagnosticat cu pneumonie. După externare, starea bebeluşului s-a agravat și așa au ajuns din nou în spital, la secția de Boli Infecțioase.

Bebelușul ar fi fost infectat când a fost internat la Pediatrie

Mama crede că băiețelul său ar fi putut lua virusul numai de la medicii de la Pediatrie, la prima internare. Totul după ce conducerea spitalului a chemat la o întrunire, laolaltă, pe toți angajații din spital, infectați sau nu.

La Spitalul Județean Suceava a fost cel mai mare focar de COVID-19 din țara noastră, 228 de persoane fiind confirmate pozitiv, dintre acestea 95 fiind cadre medicale. De altfel, unitatea medicală a și fost închisă pentru 48 de ore pentru a se efectua dezinfecția.

O asistentă depistată pozitiv cu coronavirus și internată de săptămâna trecută la spitalul Sf. Ioan a făcut câteva dezvăluiri uluitoare despre ce se întâmplă în unitatea medicală.

Nelu Tătaru, care a fost numit ministru al Sănătății după demisia lui Victor Costache, a vorbit despre situația tragică de la Suceava și a spus că va veni o perioadă în care toată lumea va trebui să se unească pentru a depăși criza cauzată de coronavirus.

Între timp, Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava a fost redeschisă cu personal adus de la Iași și se caută pentru angajare asistente și infirmiere. La UPU vor fi tratați pacienţii cu afecţiuni acute, în timp ce persoanele care au simptome de afecţiuni respiratorii sunt trimise la secţia de Boli Infecţioase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×