Ultima dorință a creatorului de modă Karl Lagerfeld. Ce își dorea să se întâmple după moartea lui

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
20/02/2019, 19:27
Ultima dorință a creatorului de modă Karl Lagerfeld. Ce își dorea să se întâmple după moartea lui GALERIE FOTO
Ultima dorință a lui Karl Lagerfeld a fost să relanseze casa de modă Chanel

Designerul Karl Lagerfeld a murit marți dimineață, la vârsta de 85 de ani. Potrivit DailyMail, cauza decesului ar fi fost un cancer pancreatic. Ultima sa dorință a constat în relansarea casei de modă Chanel, conform Le Figaro.

Ultimul său gând se va concretiza, iar de acest lucru a asigurat purtătorul de cuvânt al germanului. ”Dorințele sale vor fi respectate”, a spus omul de bază al creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Karl va fi incinerat, o altă dorință de a acestuia.

Ultima dorință a lui Karl Lagerfeld a fost să relanseze casa de modă Chanel

Controversatul om al modei afirma cu mult umor că preferă ”mai de grabă să moară” decât să fie îngropat, așa că și-a exprimat de nenumărate ori dorința de a fi incinerat după deces. Cenușa va fi depusă alături de cea a mamei sale și cea a omului pe care l-a iubit cel mai mult, Jacques de Bascher, care a murit în 1989 din cauza SIDA.

Ultima dorință a creatorului de modă Karl Legerfeld. Ce își dorea să se întâmple după moartea lui
Creatorul de modă german a lăsat vorbă încă din timpul vieții să fie incinerat

Germanul a fost spitalizat de urgență, luni seară, la Paris, și a murit marți dimineață. În ultima vreme, aspectul său fizic devenea din ce în ce mai fragil, lucru care l-a făcut să absenteze de la propriul show organizat în timpul Săptămânii modei de la Paris. În acel moment, reprezentanții casei de modă au anunțat că acesta se simțea ”obosit”.

Ultima dorință a creatorului de modă Karl Legerfeld. Ce își dorea să se întâmple după moartea lui
Ultimul său gând se va concretiza, iar de acest lucru a asigurat purtătorul de cuvânt al germanului

Lagerfeld este considerat unul dintre cei mai importanți creatori de modă ai sfârșitului de secol al XX-lea. Acesta a colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, unde a și fost director de creație din anul 1983, dar și Fendi. Pasiunea pentru frumos a pornit din copilărie, când se îmbrăca neobișnuit pentru acea vreme.  De atunci a început să poarte gulere înalte, amprenta sa vestimentară, iar ca model îl avea pe tatăl său care era tot timpul chic ”față de ceilalți părinți nestilați ai altor copii”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×