Karl Lagerfeld a născut controverse de-a lungul timpului! Cum le-a jignit pe Michelle Obama şi Pippa Middleton

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
20/02/2019, 11:04
Karl Lagerfeld a născut controverse de-a lungul timpului! Cum le-a jignit pe Michelle Obama şi Pippa Middleton GALERIE FOTO
Karl Lagerfeld a născut controverse când le-a criticat pe Michelle Obama și Pippa Middleton

Karl Lagerfeld s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani. Celebrul designer a născut mai multe controverse de-a lungul timpului, după ce nu s-a sfiit să critice public ținutele sau aspectul fizic al unor vedete și personalități, printre care se numără Michelle Obama, Pippa Middleton și Adele.

„Nu-mi place faţa ei. Pippa ar trebui să-şi arate doar spatele. Kate are o siluetă frumoasă şi este fata potrivită pentru acel băiat”, a spus Karl Lagerfeld în anul 2012 despre Pippa și Kate Middleton, în timp ce despre familia regală a Marii Britanii a declarat că „e total nefolositoare, dar plăcută.”

Karl Lagerfeld a născut controverse când le-a criticat pe Michelle Obama și Pippa Middleton

În același an, Karl Lagerfeld a născut controverse în momentul în care a criticat-o pe Adele, spunând despre ea că este este cam grasă. „Cred că omul momentului e Adele. E puţin cam grasă, dar are o faţă frumoasă şi o voce divină.” Artista nu a fost deranjată de criticile designeurlui și i-a răspuns: Nu mi-am dorit niciodată să arăt ca modelele din reviste. Eu reprezint majoritatea femeilor şi sunt mândră de acest lucru.”

Pippa Middleton a fost criticată de Karl Lagerfeld
Pippa Middleton a fost criticată de Karl Lagerfeld

După un an, în vizorul lui Karl Lagerfeld a intrat Michelle Obama, soția fostului președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama. Sincer, nu i se potriveşte deloc. Bretonul a fost o idee proastă, nu îi stă bine. Nu înţeleg motivul pentru această schimbare a coafurii. O ador pe Michelle Obama, o iubesc. Însă există o prezentatoare de ştiri la postul LCI (La Chaîne Info, n.r.) care are această coafură”, a spus designerul după ce Michelle și-a schimbat coafura.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×