Ultimele imagini cu Karl Lagerfield în viață! Cum arăta designerul Chanel înainte să moară

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/02/2019, 10:58
Ultimele imagini cu Karl Lagerfield în viață! Cum arăta designerul Chanel înainte să moară GALERIE FOTO
Karl Lagerfield ajunsese aproape de nerecunoscut

O veste tristă a șocat lumea modei. Marți, 19 februarie, a încetat din viață designerul Karl Lagerfield, 85 de ani, într-un spital din Neuilly-sur-Seine, Paris, unde fusese internat de urgență luni seara.  Astăzi, au ieșit la iveală ultimele imagini cu iconicul designer de modă, fotografii surprinse cu puțin timp înainte ca acesta să se stingă din viață.

Cu circa o lună înainte de moartea sa, Karl își rugase colaboratorii să-l reprezinte în prezentările de modă, semn că probleme grave de sănătate îl împiedicau să participe. Una dintre fotografiile recente ale acestuia, surprinsă în decembrie anul trecut, ni-l înfățișează pe celebrul designer complet schimbat. Imaginea a fost surprinsă chiar la ultima prezentare de modă la care a luat parte, cea din New York, la The Metropolitan Museum. Cu cearcăne și vizibil îmbătrânit, Karl Lagerfield ajunsese de nerecunosut, nemaigăsind parcă nici puterea de a zâmbi.

A murit celebrul designer de modă Karl Lagerfield

Starea de sănătate a marelui creator de modă se înrăutățise brusc în ultimele săptămâni. Din această cauză, directorul artistic al casei de modă Chanel nu a putut lua parte la show-ul Fashion Couture ce a avut loc la Paris.  În noiembrie, Karl Lagerfield, supranumit Kaiserul, participase la ceremonia de aprindere a luminilor de sărbători pe bulevardul Champs-Elysees din Paris, alături de Anne Hidalgo, primarul capitalei franceze.

Cum arăta celebrul designer înainte să moară
Cum arăta celebrul designer înainte să moară

Karl Otto Lagerfield, născut pe 10 septembrie 1933, la Hamburg, a fost un renumit designer vestimentar și fotograf de origine germană.  A condus departamentul de creație al casei de modă Chanel încă din anul 1983 și director de creație al casei Fendi din 1965, colaborând de-a lungul prestigioasei sale cariere cu branduri de modă precum Chloe, Jean Patou, H&M, Hogan și  Macy’s . Iconicul creator de modă a încetat din viață marți, 19 februarie 2019, într-un spital din Paris unde fusese internat de urgență. Cauzele trecerii sale în neființă sunt până în momentul de față incerte.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×