Reacția Gabrielei Firea, după ce i s-a cerut demisia din cauza autobuzelor Otokar: „Doar 1 din 30 a avut probleme”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/12/2018, 16:18
Reacția Gabrielei Firea, după ce i s-a cerut demisia din cauza autobuzelor Otokar: „Doar 1 din 30 a avut probleme” GALERIE FOTO
Ce spune Gabriela Firea după ce i s-a cerut demisia în urma defecţiunilor apărute la Otokar

Gabriela Firea a reacţionat după ce Președintele Sindicatului Șoferilor din RATB i-a cerut demisia. Motivul invocat de Valer Ciobănescu a fost dat de defecţiunile apărute la autobuzele Otokar care au fost achiziţionate de Primăria Capitalei şi puse în circulaţie la STB.

„Ați achiziționat autobuzele Otokar, cea mai proastă achiziție făcută vreodată de vreun primar, pot spune din orașele țării. Înainte să semnați contractul, ați avut specialiștii politici și slugile sindicale de lângă dv.? Da, acele slugi care nu au permis de conducere și care habar nu au ce înseamnă să conduci un autobuz, tramvai ori troleibuz. Asta este, cu așa echipă, așa și achiziție, pe măsura capacității dv. profesionale.

Reacția Gabrielei Firea, după ce i s-a cerut demisia din cauza autobuzelor Otokar

În urma unei postări a d-lui Alexandru Apostolescu, am plecat în traseu să mă conving și a avut dreptate. Suplimentar peste ce a afirmat, pot să completez cu următoarele și fotografiile din traseu, în jurul orelor 13:00 /01.12.2018 :

-Autobuzul (foto), de pe linia 336, se află imobilizat în prima zi de traseu și nou pe deasupra, deoarece este făcut praf. Tractarea din imagine, nu știe ori nu poate să-i dea de cap, să-l aducă la autobaza ori să-l pună în circulație.
-La ieșirea din autobaza, un autobuz a avut pierdere de combustibil iar un altul ia luat locul;

„Un singur autobuz din 30 a avut probleme”

-Două autobuze au avut probleme cu deschiderea usilor și la fel au fost înlocuite cu altele ;
-Dimineața la prima oră, o parte din autobuzele ce se definesc a fi nou nouțe, au pornit ajutate cu căruciorul vremurilor vechi (2 baterii cu cabluri) ;
-Un autobuz (piesa de rezistență), a întrat în autobaza, deoarece s-a blocat ușa de la conducătorul autobuz și numai în atelier au reușit să o deblocheze pentru a coborî șoferul. Nu vreau să mă gândesc dacă omul ar fi suferit de dureri de burtă ori prostată”, a fost mesajul transmis de Valer Ciobănescu.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a apărat spunând că un singur autobuz a avut probleme de fapt: „Se scoate în evidență faptul că un autobuz a avut o problemă. Este fake news. Eu am avut curiozitatea fostului jurnalist, câte autobuze au avut probleme, dar nu, sunt în regulă. Doar un autobuz din 30 a avut probleme. Noi investim în transportul ăpublic în comun și ne dorim ca bucuireștenii să aibă condiții”.

Gabriela Firea a fost fotografiată atunci când s-a urcat pentru prima dată în autbuzele Otokar
Gabriela Firea a fost fotografiată atunci când s-a urcat pentru prima dată în autbuzele Otokar
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×