Raluca Bădulescu și adevărul despre dieta ei. Și tu poți slăbi așa

Maria Cristina   
în Stiri mondene
16/09/2018, 19:09
Raluca Bădulescu și adevărul despre dieta ei. Și tu poți slăbi așa GALERIE FOTO
Raluca Bădulescu și adevărul despre dieta ei. Și tu poți slăbi așa

Mulți s-au întrebat care este dieta Ralucăi Bădulescu după operația de micșorare a stomacului. Ei bine, Raluca a mărturisit că această operație a ajutat-o enorm. În primul an de la operație, vedeta a reușit să scape de 70 de kilograme, iar toată această tranziție a făcut-o să fie mult mai responsabilă cu ce mănâncă.

Raluca Bădulescu avea 121 de kilograme

Raluca Bădulescu dietă
Raluca Bădulescu a slăbit considerabil după operația de micșorare a stomacului, iar dieta sa este una simplă.

Înainte de operație, carismatica prezentatoare TV cântărea 121 de kilograme. Obezitatea îi umbrea calitățile pe care le avea și o limitau în anumite situații. Raluca Bădulescu a hotărât să facă operația la cel mai cunoscut medic chirurg, specializat pe chirurgia metabolică și bariatrică, având dublă recunoaștere: europeană și americană.

Dieta Ralucăi Bădulescu este simplă

„După intervenția chirurgicală la domnul profesor Copăescu, care mi-a schimbat viața efectiv, am mai făcut intervenții estetice minore ca să mă mai aranjez. Prima lună după intervenție înseamnă regim alimentar bazat pe lichid. Practic ai stomacul unui bebeluș. Nu simți nimic în timpul operației, dar o lună de zile doar lichide consumi. Ușor, ușor se transformă în piureuri, însă mănânci exact ca un bebeluș. Poți mânca piure de broccoli, piure de cartofi, foarte, foarte pasat. Poți consuma budinici din acelea, shake-uri, vitamine, pentru ca organismul să se simtă în forță”, spunea Raluca în cadrul unui interviu.

Raluca Bădulescu a slăbit 20 de kilograme într-o lună

Prezentatoarea TV a declarat în cadrul unui interviu că la o lună de la operație a slăbit 20 de kilograme. Ceea ce îi certifică operația domnului Dr. Copăescu ca fiind un real succes.

„Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci. După o lună de la operație am slăbit 20 de kilograme. Aveam 121, acum am 57. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă îngrozitor. Nu țin regim, mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când, dar în cantități mici. Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă, domnule paste, două furculițe, dar atât. Peste două ore mai mănânci două furculițe.

Seara poți mânca o felie de pizza, o felie, nu o pizza. Mi-aș dori să trec la regimul vegetarian, pentru că ador animalele. Știu că este o contradicție, pentru că port blănuri, dar eu ador animalele. La micul dejun mănânc de pildă pâine prăjită, cu un ceai. Eu, de pildă, nu beau cafea, nu beau alcool.

Sunt în afara societății din punctul acesta de vedere. Poți bea un shake proteic dimineața. Sunt foarte sățioase, nu îți mai este foame pur și simplu. Cam așa ar arăta un mic dejun sănătos”, a declarat Raluca pentru avantaje.ro.

Din nefericire, sunt foarte mulți cei care apelează la această operație, însă imediat după ce reușesc să slăbească încep să pună la loc kilogramele. Deoarece, pe lângă această operație, pacientul are nevoie și de o consiliere psihologică. Psihicul pacientului după operație este afectat, iar cei apropiați trebuie să-l susțină și să-l supravegheze pentru a nu trișa

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×