Imagini uimitoare cu Emilia Ghinescu, la 8 ani după ce a cunoscut succesul alături de Nicu Paleru! Cum a ajuns să arate

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/09/2018, 09:01
Imagini uimitoare cu Emilia Ghinescu, la 8 ani după ce a cunoscut succesul alături de Nicu Paleru! Cum a ajuns să arate GALERIE FOTO
Emilia Ghinescu s-a schimbat mult, după 8 ani de când a devenit celebră alături de Nicu Paleru

Iubita cântăreață de muzică populară, Emilia Ghinescu, a ajuns să arate incredibil. După 8 ani după ce a cunoscut succesul alături de Nicu Paleru, partenerul ei de scenă, aceasta se face remarcată și astăzi. Cântăreața are acum o familie frumoasă, alături de actualul său partener de viață, Sebi. Familia celor doi are 3 comori: un băiat pe nume Andrei, o fată, Erica și copilul celor doi, Anastasia.

Cu toate că acum lucrurile merg foarte bine și totul este plin de dragoste și fericire, Emilia Ghinescu nu a simțit mereu aceste sentimente. Artista a avut parte de niște momente dure, până să plece de acasă. Și, pe lângă faptul că are niște probleme de sănătate, are și o poveste de viață tulburătoare. Cu greu și lacrimi în ochi a povestit de fiecare dată prin ce a trecut atunci când a fost întrebată.

Citește și: Reacția Elenei Udrea în cazul pozelor din revista Viva! Interviul integral acordat publicației

Citește și: Raluca Bădulescu, imagini în costum de baie din ultima vacanță! Fanii sunt în delir

Citește și: IPHONE 2018. Primele imagini au fost „scăpate” pe internet. VIDEO 

Imagini uimitoare cu Emilia Ghinescu! Ce poveste de viață ascunde artista

Aceasta, în cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune, a refăcut un moment trâit de ea, alături de familie. Tatal biologic al cântăreței nu a vrut să o cunoască sau să dezvolte vreun fel de relație cu ea. ”Nu a vrut să aibă de-a face cu mine, iar eu nu am insistat. El m-a văzut pe mine, eu nu pe el”, a declarat Emilia Ghinescu. Conform celor povestite de ea, tatăl vitreg a înfiat-o, dar vestea că celui caruia îi spune tata nu e adevăratul său tata a venit ca o umbră, la vârsta de 13-14 ani.

”Am întrebat-o pe mama, nu îl condamn, am trecut de faza asta. El și-a achitat toate obligațiile în momentul în care domnul Ghinescu, tatăl vitreg, m-a înfiat. Pe la 13-14 ani am aflat că nu sunt fata lui tata. Nu am dat foarte multă importanță, dar pe de o altă parte am înțeles de ce existau anumite diferențe între mine și sora mea. Din câte am înțeles, nu prea îi plăcea să stea pe acasă, cheltuia banii pe jocurile de noroc…și într-o zi a plecat și nu s-a mai întors”, a povestit partenera de scena a lui Nicu Paleru.

Emilia Ghinescu, relație

După ce din prima relație a cântăreței au reieșit 2 copii. Iar, de puțin timp, împreună au reușit să aibă și un copil, în urma problemelor de sănătate ale Emiliei. Cu toate că aceștia nu sunt căsătoriți cu acte, cântăreața a relatat în cadrul unui interviu că ar trebui să se obișnuiască să îi spună lui Sebastian ”soțul meu”, chiar dacă relația lor nu este oficială. Ba chiar aceasta mai și glumește pe această situație. ”<> Evident, în glumă, pentru că nu consider că un act ar trebui să țină doi oameni împreună”, a declarat cântăreața de muzică populară.

De asemenea, Emilia a vorbit deschis și despre înșelat. Chiar l-a ”sfătuit” pe Sebastian ca dacă face asta, să o facă fără să știe. ”Eu i-am mai spus: << orice ai face tu, în relația dintre cei doi, să o faci inteligent, să nu aflu eu. Că eu dacă aflu e de rău>> Cred că aș putea să îl iert dacă ar călca strâmb, l-aș ierta, însă nu aș putea accepta o relație dusă în paralel, timp de ani de zile”, a declarat Emilia Ghinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×