Raluca Bădulescu, imagini în costum de baie din ultima vacanță! Fanii sunt în delir

Raluca Ogaru   
în Stiri mondene
31/08/2018, 20:43
Raluca Bădulescu, imagini în costum de baie din ultima vacanță! Fanii sunt în delir GALERIE FOTO
Raluca Bădulescu a postat pe Facebook și pe Instagram mai multe imagini din vacanță, în care apare în costum de baie

Raluca Bădulescu a postat pe Facebook și pe Instagram cele mai așteptate imagini din această vară: s-a pozat în costum de baie, în ultima vacanță pe care a petrecut-o alături de soțul ei. Juratul ”Bravo, ai stil” este mereu în centrul atenției atunci când postează astfel de fotografii, mai ales după ce a reușit să slăbească zeci de kilograme după ce și-a făcut operație de micșorare a stomacului.

Pasionată de modă și de vacanțe, Raluca Bădulescu este răsfățata vedetelor de la noi. Este omniprezentă la evenimente și toată lumea o adoră pentru determinarea și efortul ei susținut pentru a ajunge la dimensiunile dorite. Bineînțeles că totul a fost presărat de sacrificii, fapt recunoscut dese ori de vedetă. Ea a explicat ori de câte ori a avut ocazia ce presupune o astfel de intervenție chirurgicală, ca cea prin care a trecut, și ce a determinat-o să recurgă la o asemenea decizie drastică.

Raluca Bădulescu, imagini în costum de baie din ultima vacanță

Raluca Bădulescu nu s-a sfiit să arate cum îi stă în costum de baie, realizând mai multe fotografii în vacanță. Toată lumea și-a dorit să îi vadă corpul, fără să fie ascuns de rochiile decoltate dar lungi sau de alte ținute de acest gen, gândite împreună cu designerul ei preferat, Cătălin, dar nu botezatu, ci Cătălin de la Berlin.

Această pasiune pentru vestimentație a propulsat-o pe Raluca și în juriul ”Bravo, ai stil”. Raluca postează foarte des imagini cu ținutele ei, iar pe acest subiect a adunat o mulțime de admiratori. Zilnic, Raluca Bădulescu primește zilnic sute de like-uri, strângând aproape 300 de mii de urmaritori.

Așa a apărut Raluca Bădulescu, la mare, anul acesta
Așa a apărut Raluca Bădulescu, la mare, anul acesta

Motivul pentru care a slăbit: ”Am fost grasă dintotdeauna!”

Raluca Bădulescu a intrat în showbiz cu o greutate considerabilă. Cu toate acestea, ea a fost mereu un personaj care a știut să se facă plăcut. Chiar și așa, Raluca și-a spus la un moment dat că nu este bine ceva în viața ei, așa că a fost momentul în care a hotărât să se opereze. Ea a vorbit deschis despre toată această perioadă și nu a ascuns niciun moment faptul că nu a putut respecta nicio dietă, deoarece este pofticioasă.

”Eu am fost grasă întotdeauna, pentru că întotdeauna am adorat mâncarea. Şi acum îmi place, sunt pofticioasă. Îmi fac cu ochiul dulciurile, foietajele, pastele făinoase, pâinea – tot ce îngraşă. De ce zic că operaţia asta este fantastică: pentru că îţi permite să guşti din toate aceste minunăţii, dar mănânci o miniamandină, nu şapte, cât băgam eu înainte. Dacă vrei să ţii regim – iar eu am trecut prin zeci de re gimuri în viaţă şi prin zeci de cure de slăbire, chestia asta te frustrează îngrozitor. Să trec pe lângă o cofetărie, să mă uit la toate prăjiturile din geam şi să nu pot să mănânc pentru că azi este ziua în care tre buie să pap doar legume, trei fire de salată şi un ou, aş crăpa! Aşa, după operaţie, ştiu că pot să intru în cofetărie, să mănânc o miniamandină liniştită, şi asta a fost. Sunt pofticioasă, da!”, a  recunoscut Raluca Bădulescu pentru revista Taifasuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×