Imagini fără photoshop! Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie

Sandra Popescu   
în Reality show
12/11/2018, 08:13
Imagini fără photoshop! Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie GALERIE FOTO

Acum 4 ani, Raluca Bădulescu a decis că ar cam fi momentul să îşi ia adio de la zecile de kilograme care o aduceau mereu în centrul atenţiei, deşi nu era o ipostază tocmai confortabilă. Şi pentru că nu s-a împăcat niciodată cu dietele, a preferat să taie răul de la rădăcină. În varianta practică, a fost vorba tot despre o tăiere, de cea a stomacului. Se pare că a fost lozul câştigător!

”N-am niciun regret, aş face-o încă de zece ori şi o recomand tuturor celor care au probleme de acest gen. Să nu stea pe gânduri nicio secundă, este o operaţie fără niciun risc, o operaţie extraordinară, aşa cum este domnul doctor Copăescu, extra ordinar! Le recomand să facă a ceastă intervenţie numai la domnul profesor. Vă spun acest lucru din tot sufletul. Nu am niciun regret! Mi s-a schimbat viaţa, în sensul că pot purta haine frumoase şi în sensul că sunt foarte sănătoasă. Am analizele foarte bune. Înainte aveam ficatul acoperit în proporţie de 30% în grăsime.”, a declarat juratul ”Bravo, ai stil”.

Raluca Bădulescu a slăbit fără sport

Raluca a mărturisit că ceea ce a încântat-o foarte mult au fost primele rezultate vizibile, după operaţie.

”Depinde de la ce greutate porneşti. Eu am plecat de la 121 de kilograme, şi în prima lună după operaţie am slăbit aproape 20 de kilograme. Primele 30 de zile sunt bazate strict pe lichide şi pe mâncare pasată. După aceea, rezultatele sunt cam şapte-zece kilograme pierdute pe lună, în funcţie de ce mănânci. Primeşti regim alimentar strict, de care trebuie să te ţii. Dar este foarte uşor să îl ţii, pentru că shake-urile astea noi au gust de vanilie, de ciocolată. Sunt tot felul de shake-uri şi de budinci recomandate şi avizate de spital, care fac parte din regimul pe care trebuie să îl ţii. Slăbeşti pur şi simplu fără să-ţi dai seama. Eu am slăbit fără sport, am făcut doar masaj, nu am rupt sportul în „paişpe”. Pielea se retrage în mod natural, pentru că nu slăbeşti în două luni. Procesul meu de slăbire a durat un an şi jumătate. Vă daţi seama că într-un an şi jumătate pielea şi-a revenit natural, iar analizele de dinainte şi de după operaţie sunt ca de la cer la pământ. Când am făcut operaţia, aveam 39 de ani. Acum fac 43. Vă închipuiţi cum era toată grăsimea aceea pe mine? Nu din punct de vedere fizic neapărat, ci al stării de sănătate! Cum putea să ducă inima atâta grăsime?”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu, în costum de baie, după operație

Acum, Raluca are până în 60 de kilograme, adică jumătate din greutatea iniţială. Spune că poate purta cele mai mici numere la haine, dar ca să fie cu adevărat împlinită, a fost nevoie şi de o a doua intervenţie chirurgicală, la sâni. ”Am între 57 şi 59 de kilograme. În fiecare săptămână sunt atentă, mă cântăresc la câteva zile. Dacă ai fost într-un weekend şi ai făcut excese, apoi mănânci doar salată şi friptură la grătar, slăbeşti imediat. Două kilograme le dai jos foarte uşor! Este o greutate stabilă de doi ani şi jumătate. Atunci când mi-am făcut reconstrucţia sânilor şi implant de silicoane, ajunsesem deja la această greutate stabilă. Eu am recurs la operaţie pentru că aveam sânii mari înainte şi era obligatoriu să o fac. Port S sau M, la haine. Depinde de producător.”, a mai spus Raluca.

Puteţi vedea în GALERIA DE MAI SUS, cât de mult s-a schimbat corpul vedetei, după operaţie. Cea mai vizibilă transformare este în zona bazinului, iar asta se poate vedea cu uşurinţă în pozele cu ea în costum de baie. Aceasta este acum o postură care o avantajează şi de care nu mai este nevoită să se ferească.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×