Raluca Bădulescu, goală? Imaginea incitantă care i-a șocat pe toți!

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Poze haioase
10/11/2018, 08:22
Raluca Bădulescu, goală? Imaginea incitantă care i-a șocat pe toți! GALERIE FOTO
Raluca Bădulescu a pozat aproape goală, într-o imagine foarte incitantă

Raluca Bădulescu s-a lăsat pozată într-o postură incitantă, aproape goală! Imaginea i-a șocat pe toți, având în vedere că jumătate din corpul ei este ca al Evei. Tot timpul, în emisiunea în cadrul căreia este jurat, și-a arătat afinitatea pentru concurentele care lăsau mai multă piele la vedere, iar acum a abordat același lucru. Ba chiar, de când a slăbit, stilul ei ai putea spune că a rămas la fel, rămânând cu lucrurile cu care o identifică toată lumea: culoarea roșie și animal print. Însă, cu toate acestea, vedeta se îmbracă mai puțin, în urma schimbării fizice pe care a făcut-o.

Juratul de la ”Bravo, ai stil” a slăbit acum mulți ani 121 de kilograme cu ajutorul unei intervenții chirurgicale. A făcut acest pas din cauza faptului că sănătatea îi era pusă în primejdie, nu de dragul de a se îmbrăca, așa cum face acum, și cu ceva mulat. ”Înainte de a face această intervenţie, aveam analizele dezastruase. Acum analizele mele sunt excepţionale. Iniţial, această operaţie am făcut-o strict din motive de sănătate, pentru că aveam aproape 40 de ani şi ficatul era înecat în grăsime, toate organele erau înecate în grăsime. Chiar dacă mă simţeam bine aşa, nu mă mai puteam ţine după copil, nu mai puteam merge în vacanţe împreună. Interveneau probleme de sănătate foarte grave”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Revista Avantaje.

Raluca Bădulescu poate poza acum și aproape goală! Ce regim are pentru a arăta așa?

Vedeta de la Kanal D a pozat incitant.
Raluca Bădulescu a pozat într-o postură foarte incitantă!

După operația care a ajutat-o să devină și mai sănătoasă, dar să aibă și un aspect cu care se poate mândri, aceasta a abordat un stil de viață plin și de sfaturile medicilor, dar ținând cont și de plăcerile ei. Recomandările doctorilor au fost ca, după intervenție, să mănânce puțin și des, lucru care se întâmplă. Dar, fiind un om pofticios și gurmand, nu poate renunța la plăcerea de a mânca, chit că acum o face în cantități mai mici. Raluca nu a renunțat la băuturile carbogazoase, la pizza și la dulciuri. ”Eu în prima lună slăbisem 20 de kilograme, am pornit de la 121 de kilograme, acum am cam 57-58 constant. Nu ţin regim, însă mănânc de 20 de ori pe zi, o cantitate foarte mică de mâncare”, a spus vedeta Kanal D.

Raluca Bădulescu, a pozat aproape goală.
Vedeta de la Kanal D, înainte să slăbească cele 121 de kilograme.

De asemenea, acum știe că totul se rezumă la cantități și chiar sfătuiește oamenii în această privință. ”Orice mănânc pentru că sunt foarte pofticioasă, uite de exemplu dacă vrei să mănânci paste, mănânci două furculiţe, dacă vrei să mănânci pizza, mănânci o felie, nu o pizza. Mănânc şi dulciuri, în general mănânc grătar, pentru că îmi place foarte mult”, a spus juratul de la Bravo, ai stil.

Ce meserie are Raluca Bădulescu?

Raluca Bădulescu s-a lăsat pozată într-o postură incitantă!
Meseria vedetei este de profesoară de Română și Engleză.

Fiind mereu pe micile ecrane, în cadrul unei emisiuni cu și despre modă, mulți se întreabă ce este la bază Raluca BădulescuAceasta a terminat Facultatea de Litere. Deci, meseria vedetei este de profesoară de Română și Engleză; domeniu în care a și profesat, însă timp de doar trei luni. ”Nu mi-a plăcut matematica. Am terminat Liceul „Sfântul Sava”, la profil uman. Până în clasa a X-a am fost la Mate-Fizica, dar am dat treapta a II-a, secția Uman. Neplăcându-mi matematica, am dat la Facultatea de Litere, la Universitate, la Engleză-Română. Sunt profesoară de Engleză și de Română, am profesat doar trei luni”, a declarat aceasta, conform evz.ro. De ce nu a continuat? Se pare că vedeta a simțit că meseria nu este pentru ea, așa că s-a îndreptat spre alte ramuri. ”Meseria nu a fost pentru mine!”, a încheiat Raluca Bădulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×