Cutremur în showbiz! Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, audiați într-un dosar de trafic de droguri!

Claudiu I   
in Stiri de ultima ora
12/07/2018, 16:09
Cutremur în showbiz! Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, audiați într-un dosar de trafic de droguri! GALERIE FOTO
Vedete audiate in dosar de trafic de droguri

Vedete din România anchetate pentru consum și trafic de droguri! Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu, un membru al Direcției 5, Elis Armeanca și prezentatorul Oreste Teodorescu au fost audiate de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic și consum de droguri de mare risc. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vedetele au dat piept cu procurorii DIICOT, care i-a audiat  astăzi în dosarul care stă să arunce în aer showbizzul românesc! Mondenii se pare că au calitatea de martori.

Citește și Fotograf cunoscut, arestat pentru trafic de droguri! Aproviziona un festival întreg! 

Citește și Giani Kiriță a rămas fără cocaină! Ce a pățit fosta vedetă Exatlon! 

Vedete audiate in dosar de trafic de droguri! Percheziții la Ploiești și București

Mai multe percheziţii au fost făcute, joi, de DIICOT în Prahova şi Bucureşti într-un dosar de trafic de droguri. La sediul DIICOT Ploieşti au fost aduse la audieri mai multe persoane cunoscute din showbiz-ul românescu, printre printre care creatorul de modă Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu şi Oreste Teodorescu.

Ştirea MOMENTULUI

Sorin Gadola, cofondator Untold: „Cu toţi banii din lume nu mai pot face nimic pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.