Giani Kiriță a rămas fără cocaină! Ce a pățit fosta vedetă Exatlon!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/05/2018, 08:51
Giani Kiriță a rămas fără cocaină! Ce a pățit fosta vedetă Exatlon!
Giani Kiriță a rămas fără cocaină

Procurorii i-au confiscat lui Giani Kiriță drogurile găsite anul trecut asupra fostului fotbalist! După ce s-a negat timp de un an existența dosarului, atât de fosta vedetă Exatlon, cât și de către DIICOT, instanța a hotărât să-l ierte pe Kiriță și să-i confiște doar cele 2,73 de grame de cocaină.

Cu toate că anul trecut DIICOT nega existența unui dosar deschis pe numele lui Kiriță, iată ce au decis, recent, judecătorii: ”Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri. (…) Confiscă de la intimatul KIRIŢĂ GIANI – STELIAN cantitatea de 2,73 grame pulbere albă care conţine cocaină aflată la camera corpuri delicte a I.G.P.R. – Direcţia Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă conform dovezii seria H nr.0204788/28.07.2016”.

Giani Kiriță a rămas, totuși, fără cocaină

Povestea drogurilor găsite la Giani Kiriță a început în urmă cu un an, când în presă au apărut informaţii potrivit cărora acesta ar fi fost cercetat într-un dosar DIICOT. Fostul fotbalist a atacat presa și a negat toate informațiile, potrivit spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×