Fotograf cunoscut, arestat pentru trafic de droguri! Aproviziona un festival întreg!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
31/05/2018, 14:58
Fotograf cunoscut, arestat pentru trafic de droguri! Aproviziona un festival întreg! GALERIE FOTO
Fotograf traficant de droguri

Cunoscutul fotograf ieșean Dan Alexandru Mandachi, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat pentru trafic de droguri. Anchetatorii susțin că acesta era furnizorul de droguri al festivalului Afterhills. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Polițiștii i-au percheziționat casa și au găsit toată marfa care urma să fie comercializată la festival. Dan Alexandru Mandachi a fost contactat de organizatorii Afterhills pentru a fotografia momentele importante de la festival. Celălalt job neoficial era de a întreține atmosfera, respectiv, comercializarea de droguri foarte greu de găsit, pentru oamenii cu bani din Iași, potrivit bzi.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fotograful celebru a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc

Potrivit anchetatorilor, fotograful trafica droguri de aproximativ un an de zile și a intrat în vizorul poliției la începutul lui 2018. În jurul său au fost „infiltrați” investigatori și colaboratori sub acoperire și au fost realizate mai multe cumpărări de droguri supravegheate.

Închide ×