Oana Zăvoranu îl atacă dur pe Patriarhul Daniel: „Ceauşescu a fost pistol cu apă”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
28/11/2018, 21:15
Oana Zăvoranu îl atacă dur pe Patriarhul Daniel: „Ceauşescu a fost pistol cu apă”
Oana Zăvoranu îl atacă dur pe Patriarhul Daniel

Oana Zăvoranu a discutat despre evenimentul care a avut loc la finalul săptămânii trecute, sfinţirea catedralei Mântuirii Neamului, la care au participat peste 30.000 de oameni! Vedeta TV a făcut o „comparaţie” între Patriarhul Daniel şi dictatorul Nicolae Ceauşescu:

”Să mai aud eu pe cineva că zice că Ceauşescu era megaloman ?. Păi Ceauşescu a fost pistol cu apa pe lângă „preafericiţitii ăştia de azi”. A reuşit el, Daniel, să îşi graveze moacă pe cel mai mare clopot făcut vreodată?….. A reuşit ! Să nu mai zică nimeni că „nea Nicu”, dădea ordine să vina camioanele cu milioane de oameni la cântarea României, că la fel, era „tira” pe lângă ordinele pe care le dau acum „preafericiţii”, să adune câtă frunză, câtă iarbă, enoriaşii la sfinţirea Catedralei Neamului….

Oana Zăvoranu îl atacă dur pe Patriarhul Daniel

Unde eşti tu Nicule, să vezi şi să „mori de ciuda” că tu n-ai reuşit ce reuşesc ăştia acum …?. Şi unde pui că mai sunt şi „fericiţi nevoie mare” să îndure zeci de ore pe frig, ploaie, burniţa şi ce-o mai fi, că să îi laude ce „treabă mare” au mai făcut? Doamne, mare ţi-e grădină, şi mulţi nebuni îi mai sar gardu ???. Mi-e greu să îmi exprim nedumerirea profundă. Am înţeles de multă vreme că religia este cel mai mare instrument de manipulare a maselor, dar aşa ceva e greu de procesat?” a fost mesajul postat de Oana Zăvoranu.

Patriarhul Daniel, în timpul slujbei de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului
Patriarhul Daniel, în timpul slujbei de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului

Patriarhul Daniel şi-a imprimat chipul pe clopotele de jumătate de milion de euro, de la Catedrala Mântuirii Neamului. Totodată, acesta a setat un record! Este cel mai mare clopot cu balans liber din lume şi a răsunat pentru prima dată la slujba de sfinţire, realizată de Patriarhul Daniel, alături de un sobor de 100 de preoţi.

Oana Zăvoranu nu este singura vedetă care a criticat evenimentele finalul de săpătmână. Ci şi Oana Roman, care a avut un mesaj la fel de dur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×