Oana Zăvoranu și cele 10 porunci scrise de ea

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/10/2018, 19:40
Oana Zăvoranu și cele 10 porunci scrise de ea
Oana Zăvoranu și cele 10 porunci scrise chiar de ea

Controversata divă, Oana Zăvoranu, a scris 10 porunci general valabile și pentru femei, dar și pentru bărbați. Aceasta dezvăluie criteriile pe care trebuie să le îndeplinească orice om în societate sau cum ar vedea ea mersul lucrurilor.

Dacă vreau să ştiu câte „parale” face o persoană, clar mă uit la următoarele 10 lucruri. Ştiu, este nevoie să fii îngrijit şi să te respecţi ca să te pot privi sau să ai o conversaţie cu mine… şi asta pentru că în ceea ce mă priveşte, şi eu respect omul din faţa mea, neabătându-mă de la cele mai sus menţionate.a scris Oana în mediul online după ce a lăsat regurile de bază ale societății perfecte în viziunea ei.
 

Oana Zăvoranu și cele 10 porunci

Bruneta a cărei vieți a fost extrem de palpitantă și tumultoasă, a făcut publice 10 porunci scrise chiar de aceasta. Regulile vizează oamenii în societate și criteriile pe care trebuie neapărat să le îndeplinească pentru a fi perfect, după cum zice Oana Zăvoranu.

  • Dacă are unghiile curate şi tăiate (exclus ghearele), camuflatoare de jeg care se acumulează de la machiaj şi praful zilnic, precum şi o pedichiură naturală îngrijită, oja este o opţiune, eu nu folosesc, dar nu o condamn sub vreo formă.
  • Dacă are mustaţa epilată (în cazul femeilor), în cazul bărbaţilor părul tuns din nas.
  • Dacă are pantofi frumoşi şi îngrijiţi, ceva deosebit este întotdeauna un plus şi adaugă „greutate” oricărui outfit.
  • Dacă are ceas de bun simţ (nu e obligatoriu să fiu scump, ci unul civilizat, după posibilăţi), dar nu un plastic obosit sau o curea de piele jupuită, mai bine deloc.
  • Să nu miroasă a îmbâcsit.Să aibă o respiraţie proaspătă, cu nişte dinţi curaţi, aţa dentară face minuni… Nu pot privi sau vorbi cu o persoană cu dinţi stricaţi sau lungi, ca de cal, şi nefiresc de albi, care seamănă cu faianţa din băile comuniste, gingii late sau mâncare între dinţi.
  • Să nu aibă hainele pline de scame, păr de animale, mătreaţă sau fire de păr.
  • Să aibă un păr spălat şi vopsit (în cazul femeilor), obligatoriu cu rădăcina puţin mai închisă sau în acelaşi ton cu restul părului.
  • Niciodată rădăcina mai deschisă.
  • Femeia să fie epilată pe picioare, inghinal şi la subraţ, tot timpul, nu doar vara când se vede.
  • Urechile curate fără ceară vizibilă înăuntru, care să ţipe la tine. Şi ele sunt ale tale…

”Ştiu, este nevoie să fii îngrijit şi să te respecţi ca să te pot privi sau să ai o conversaţie cu mine… şi asta pentru că în ceea ce mă priveşte, şi eu respect omul din faţa mea, neabătându-mă de la cele mai sus menţionate”, a scris diva pe un site de socializare, potrivit Cancan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×