O nouă accidentare la Asia Express! Drumul Elefantului nu i-a picat bine nici Margheritei de la Clejani

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/02/2019, 16:36
O nouă accidentare la Asia Express! Drumul Elefantului nu i-a picat bine nici Margheritei de la Clejani GALERIE FOTO
Margherita de la Clejani a trecut printr-o criză de rinichi în cadrul emisiunii Asia Expess

Drumul Elefantului a creat accidentări pe bandă rulantă la Asia Express. Se pare că în urma parcurgerii lui, cea care a suferit cel mai mult a fost Margherita de la Clejani. De altfel, efortul pe care vedetele îl depun, pentru îndeplinirea misiunilor, își spune cuvântul. Cântăreața a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente, trecând printr-o criză de rinichi.

„Într-o noapte am început să am febră şi am crezut iniţial că e vorba de o răceală, dar s-a dovedit a fi cu totul altceva. Am mai avut şi în trecut probleme de genul acesta, dar discutasem cu un doctor şi ştiam că totul e în regulă”, a declarat artista.

O nouă accidentare la Asia Express! Margherita de la Clejani a trecut printr-o criză de rinichi

De asemenea, printre concurenții care au avut nevoie de intervenția medicilor a fost și Bianca Drăgușanu, care a acuzat dureri mari de spate, probleme cu care vedeta se confruntă de multă vreme.

O nouă accidentare la Asia Express! Drumul Elefantului nu i-a picat bine nici Margheritei de la Clejani
Margherita de la Clejani a trecut printr-o criză de rinichi

În toată perioada în care blondina s-a simțit rău, sora ei, colega sa de echipă, i-a fost mereu alături și chiar i-a stricat și rucsacul în timpul concursului.

”E o treabă care te poate trimite acasă”

Totodată, efortul fizic a fost o problemă și pentru prezentatorul de televiziune Cosmin Seleși, care s-a accidentat la picior în timpul unei probe fizice. De îngrijiri medicale a avut nevoie și CRBL. Artistul s-a rănit la picior în timp ce alerga prin plantația de cea.

O nouă accidentare la Asia Express! Drumul Elefantului nu i-a picat bine nici Margheritei de la Clejani
CRBL nu era îngrijorat de rana pe care o are, ci de faptul că aceasta l-ar putea trimite acasă

„Am luat-o la fugă prin plantația de ceai și din cauza adrenalinei nu am simțit nimic atunci. La prima vedere pare o zârietură, dar o treabă ca asta te poate trimite acasă, de asta îmi era cel mai teamă”, a mărturisit artistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×