Mădălin Voicu, despre Margherita de la Clejani: „Urâtă, nu s-a îmbunătăţit cu nimic”

Ana Chivu   
în Poze haioase
17/10/2018, 09:31
Mădălin Voicu, despre Margherita de la Clejani: „Urâtă, nu s-a îmbunătăţit cu nimic” GALERIE FOTO
Mădălin Voicu este de părere că operațiile Margheritei de la Clejani n-au făcut decât să o urâțească

Politicianul Mădălin Voicu crede cu tărie că Margherita de la Clejani și-a făcut mai mult rău cu operațiile estetice, pentru că, susține acesta, era mai frumoasă înainte. Bărbatul a mai declarat recent și că nu înțelege deloc de ce tânăra a apelat la intervențiile de ordin estetic.

Mădălin Voicu o cunoaște pe solistă din perioada copilărie, și a văzut-o crescând, iar schimbările din ultimii ani ai Margăi l-au făcut să afirme acum faptul că nu au fost niște decizii foarte bune.

Mădălin Voicu vorbește despre operațiile Margheritei de la Clejani

Mulți știu că fiica celor de la Clejani a crescut și că în ultima vreme s-a cam lăsat pe mâna medicilor. Majoritatea au fost de acord cu faptul că Marga a cam exagerat cu operațiile, nu multe la număr, însă dure cu chipul său de tânără de doar 26 de ani. Cântăreața a slăbit foarte tare, și-a pus implanturi mamare, și-a făcut o rinoplastie și și-a injectat acid hialuronic în buze. Mădălin Voicu, politicianul care a fost aprope de familia Clejanilor, a cunoscut-o de mică pe Marga și a văzut-o crescând și transformându-se într-o adevărată femeie.

Se pare că schimbările ei de înfățișare nu au fost pe placul acestuia. „Urâtă, ea arăta foarte bine. Eu o cunosc de când avea 4-5 ani. Să vrei să îţi strici faţa, pentu că ea nu şi-a îmbunătăţit cu nimic. Ioniţă, surioară, nu vă supăraţi pe mine, fraţilor! Dacă era vreo pocitanie sunt convins că ar fi fost nevoie. Nu mai este! Nu vreau să se supere Nimeni pe mine”, a declarat Mădălin Voicu la emisiunea „Agenția VIP”.

Margherita de la Clejani, schimbare uriașă din cauza operațiilor

Marga, așa cum o cunoaște toată lumea, a început schimbările de look în urmă cu mai bine de 4 ani de zile. Cu toate că a primit foarte greu aprobarea tatălui ei, Ioniță de la Clejani, tânăra și-a mărit întâi de toate bustul, iar mai apoi a decis să-și micșoreze nasul cu ajutorul operației de rinoplastie. Acestea nu au fost de ajuns petru Margherita, așa că și-a injectat acid hialuronic în buze.

Tânăra nu a recunoscut public toate operațiile la care a apelat, simțindu-se chiar deranjată de insistențele presei mondene cu privire la alegerile de ordin estetic pe care le-a făcut până acum. . “Mereu am fost deranjata de concluziile pe care presa le trage in ceea ce ma priveste. Singura mea operatie sunt silicoanele. Si deja sunt discutii care nu isi mai au locul. Singurul lucru pe care vi-l spun este ca ma simt bine in pielea mea”, a declarat Margherita de la Clejani în 2014 pentru Wowbiz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×