Cosmin Seleși, accident grav. Vedeta de la Antena 1 și-a rupt clavicula și umărul la schi

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
17/01/2019, 19:58
Cosmin Seleși, accident grav. Vedeta de la Antena 1 și-a rupt clavicula și umărul la schi GALERIE FOTO
Cosmin Seleși a suferit un accident grav la schi

Prezentatorul TV Cosmin Seleși a suferit un accident grav în timp ce se afla pe o pârtie de schi. Vedeta de la Antena 1 și-a rupt clavicula și umărul în urma accidentului de schi și a fost nevoit să își anuleze toate spectacolele pe care le avea programate.

A vrut să se distreze pe o pârtie de schi, dar lucrurile nu au stat deloc așa cum și-a plănuit Cosmin Seleși. Prezentatorul TV a suferit un accident grav în timp ce se afla la munte. Cosmin are umărul şi clavicula rupte. La schi, a căzut, iar acum speră la o recuperare rapidă”, a declarat un apropiat. Cosmin Seleși a mai trecut printr-un accident în urmă cu un an, când mașina în care se afla s-a răsturnat într-un șanț. „Am reuşit să ies după 20 de minunte. M-am răsturnat un pic cu maşina în şanţ, de prost. Am tras un pic dreapta să îi fac loc unei doamne, unei şoferiţe şi m-am dat de tot. Am scos maşina de acolo”, declara la vremea respectivă vedeta Antenei 1.

Cosmin Seleși la schi
Cosmin Seleși la schi

Cosmin Seleși a suferit un accident grav la schi

În urma accidentului suferit pe pârtia de schi săptămâna trecută, Cosmin Seleși a fost nevoit să își anuleze toate spectacolele pe care le avea programate și așteaptă acum să se recupereze complet pentru a putea urca din nou pe scenă.

Cosmin Seleși este prezentator TV și actor de film și teatru, însă nu mulți știu că înainte de această carieră a lucrat într-un magazin de piese auto, iar mai înainte a făcut bișniță la graniță. Am lucrat un an într-un magazin de piese auto, dar înainte de asta, după terminarea liceului, făceam bişniţă la unguri. Vindeam Rom, creme Nivea, mai făceam un ciubuc, până m-am angajat la magazinul auto. Îmi era prieten patronul şi mi-a zis că are nevoie de un om, iar eu m-am dus”, a declarat Cosmin Seleși pentru Adevărul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×