Cosmin Seleși, accident grav. Vedeta de la Antena 1 și-a rupt clavicula și umărul la schi

Claudiu Surmei  
înStiri mondene
17/01/2019, 19:58
Cosmin Seleși, accident grav. Vedeta de la Antena 1 și-a rupt clavicula și umărul la schiGALERIE FOTO
Cosmin Seleși a suferit un accident grav la schi

Prezentatorul TV Cosmin Seleși a suferit un accident grav în timp ce se afla pe o pârtie de schi. Vedeta de la Antena 1 și-a rupt clavicula și umărul în urma accidentului de schi și a fost nevoit să își anuleze toate spectacolele pe care le avea programate.

A vrut să se distreze pe o pârtie de schi, dar lucrurile nu au stat deloc așa cum și-a plănuit Cosmin Seleși. Prezentatorul TV a suferit un accident grav în timp ce se afla la munte. Cosmin are umărul şi clavicula rupte. La schi, a căzut, iar acum speră la o recuperare rapidă”, a declarat un apropiat. Cosmin Seleși a mai trecut printr-un accident în urmă cu un an, când mașina în care se afla s-a răsturnat într-un șanț. „Am reuşit să ies după 20 de minunte. M-am răsturnat un pic cu maşina în şanţ, de prost. Am tras un pic dreapta să îi fac loc unei doamne, unei şoferiţe şi m-am dat de tot. Am scos maşina de acolo”, declara la vremea respectivă vedeta Antenei 1.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Cosmin Seleși la schi
Cosmin Seleși la schi

Cosmin Seleși a suferit un accident grav la schi

În urma accidentului suferit pe pârtia de schi săptămâna trecută, Cosmin Seleși a fost nevoit să își anuleze toate spectacolele pe care le avea programate și așteaptă acum să se recupereze complet pentru a putea urca din nou pe scenă.

Cosmin Seleși este prezentator TV și actor de film și teatru, însă nu mulți știu că înainte de această carieră a lucrat într-un magazin de piese auto, iar mai înainte a făcut bișniță la graniță. Am lucrat un an într-un magazin de piese auto, dar înainte de asta, după terminarea liceului, făceam bişniţă la unguri. Vindeam Rom, creme Nivea, mai făceam un ciubuc, până m-am angajat la magazinul auto. Îmi era prieten patronul şi mi-a zis că are nevoie de un om, iar eu m-am dus”, a declarat Cosmin Seleși pentru Adevărul.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×