Cu cine a fost înlocuit Alex Velea la Acces Direct! „Șefii mi-au furat ideea!”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
11/01/2019, 12:16
Cu cine a fost înlocuit Alex Velea la Acces Direct! „Șefii mi-au furat ideea!”
Cu ce vedetă a fost înlocuit Alex velea la Acces Direct? După ce Simona Gherghe a anunțat că artistul nu va mai fi co-prezentatorul emisiunii „Acces direct”

Cu ce vedetă a fost înlocuit Alex velea la Acces Direct? După ce Simona Gherghe a anunțat că artistul nu va mai fi co-prezentatorul emisiunii „Acces direct” – toată lumea s-a întrebat cine îi a lua locul soțului frumoasei Antonia.

Andrei Ștefănescu este vedeta care vine în locul lui Alex Velea la „Acces direct”, iar Dan Capatos a recunoscut, în direct, că el a venit cu această idee: „Știe toată lumea că sunt campionul gafelor. Ai debutat la ora 17.00?! Nu mai e un secret? Co-prezentatorul Simonei Gherghe, în locul lui Alex Velea, începând cu acest sezon este Andrei Ștefănescu. El intră doar pe părțile de divertisment ale emisiunii. O idee pe care mi-au furat-o șefii și au plasat-o la Acces Direct., a spus Capatos.

Alex Velea este înlocuit la „Acces direct” de Andrei Ștefănescu

Cu cine a fost înlocuit Alex Velea la Acces Direct! „Șefii mi-au furat ideea!”
Andrei Ștefănescu vine la „Acces direct” în locul lui Alex Velea

Andrei Ștefănescu se va ocupa în linii mari de partea de divertisment a emisiunii. Acesta a explicat succint despre noua poziție care i s-a oferit în emisiune: „Am avut două apariții pentru acum. A fost drăguț. Pe finalul emisiunii, atunci când încep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu mă ajută fața pentru cazurile sociale. Îți dai seama cum aș arăta eu serios lângă Simona? Nu cred că aș face față să stau să discut…, a declarat Andrei Ștefănescu.

Simona Gherghe a dat dezvăluit că Alex Velea iese din proiectul de la Antena 1

„Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex ştiţi cu toţii că are o carieră în muzică de mare succes şi e dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore… e destul de complicat. Aşa că, a ales să meargă mai departe cu proiectele muzicale şi ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. O să ne spună el mai multe. Aşadar, mulţumim Alex Velea şi îi spun şi „La mulţi ani”, din câte ştiu este şi Ionuţ”, a spus Simona Gherghe la începutul emisiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×