Alex Velea dat afară de la Antena 1 din cauza Antoniei? Iată ce va face artistul de acum încolo

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/01/2019, 09:24
Alex Velea dat afară de la Antena 1 din cauza Antoniei? Iată ce va face artistul de acum încolo
Alex Velea a fost dat afară de la Antena 1 pentru că, în următoarea perioadă, avea programate multe concerte

Alex Velea a fost dat afară de la Antena 1. În urmă cu nu mult timp, artistul a devenit coprezentator la ”Acces Direct” și a debutat cu un decor nou și subiecte noi. De altfel, a fost și unul dintre cei mai așteptați coprezentatori. Înainte ca lucrurile să înceapă, cântărețul s-a declarat încântat de experiență. De asemenea, și Simona Gherghe l-a poftit în platou și a anunțat cu fericire că în acest nou sezon va fi însoțită zi de zi de Velea.

”Prieteni, am o veste bună! Peste doar câteva zile, ne vedem din nou, cu forţe proaspete. Din acest sezon, alături de mine, va mai fi cineva. Persoană importantă, nu spui cine:) Îmi doream de mult un partener de prezentare şi iată că, acum, împărtăşesc cu voi această veste. O să-i aflaţi numele, în zilele următoare. Vă dau doar un indiciu: e cineva care ştiu că vă place tare, cât şi mie, şi sunt convinsă că noua formulă o să vă surprindă şi-o să vă încânte ? Abia aştept să începem! Revenim cu detalii, aşa că rămâneţi cu noi!’, a scris la acel moment Alex Velea, pe o rețea de socializare.

Alex Velea a fost dat afară de la Antena 1

Însă, bucuria artistului s-a terminat aici, iar experiența a luat sfârșit. Încă din primele zile ale anului, acesta a fost anunțat de șefii de la Antena 1 că este concedat de la emisiune. Motivul care a dus la finalul său de carieră drept coprezentator la ”Acces Direct” se pare că ar fi iubita lui, Antonia.

Alex Velea, dat afară de la Antena 1 din cauza Antoniei? Iată ce va face artistul de acum încolo
Velea își poate continua cariera muzicală fără griji acum

Cei doi au foarte multe concerte programate în viitorul apropiat, astfel că șefii de la Antena 1 au decis că nu poate face față și programului fix, unde trebuia să fie prezent alături de Simona Gherghe, așa că i-au dat ocazia să se ocupe doar de cariera lui muzicală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×