Robert Turcescu, anunț de ultimă oră: „Jurnalista Alessandra Stoicescu va candida la europarlamentare”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
16/01/2019, 13:40
Robert Turcescu, anunț de ultimă oră: „Jurnalista Alessandra Stoicescu va candida la europarlamentare” GALERIE FOTO
Jurnalista Alessandra Stoicescu va candida la europarlamentare

Deputatul PMP, Robert Turcescu, a anuțat prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, că jurnalista Alessandra Stoicescu de la Antena 3 va candida la alegerile europarlamentare din luna mai 2019, la propunerea liderului PSD, Liviu Dragnea. România trimite 32 de politicieni în Parlamentul European după alegerile din acest an.

Alegerile pentru Parlamentul European se vor desfășura în România pe 26 mai 2019. Instituția este organul reprezentativ al celor 450 de milioane de cetățeni ai Uniunii Europene. Din 13 iunie 2004, Parlamentul European are 732 de membri, pragul minim pentru fiecare stat membru fiind de 5, în timp ce pragul maxim – 99. Configurația actuală a fost stabilită prin Tratatul de la Nisa.

Alessandra Stoicescu, jurnalist Antena 3
Alessandra Stoicescu, jurnalist Antena 3

Jurnalista Alessandra Stoicescu va candida la europarlamentare

Surpriza din acest an ar putea veni din partea PSD. Deputatul PMP, Robert Turcescu, susține că una dintre sursele sale l-a informat cu privire la faptul că liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a propus jurnalistei Alessandra Stoicescu de la Antena 3 să deschidă lista partidului la alegerile europarlamentare din luna mai.

Postarea lui Robert Turcescu
Postarea lui Robert Turcescu

„Surse: Dragnea și-a anunțat apropiații că Alessandra Stoicescu (Antena 3) va deschide lista PSD pentru alegerile europarlamentare!”, este mesajul postat de Turcescu pe pagina personală de Facebook. Nu ar fi pentru prima dată când PSD și o jurnalistă Antena 3 fac echipă. Actualul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost și ea jurnalistă la același post de televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×