Liviu Dragnea, ieșire de proporții la adresa lui Klaus Iohannis: ”E incapabil să dea un motiv. Face rău României!”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/01/2019, 21:42
Liviu Dragnea, ieșire de proporții la adresa lui Klaus Iohannis: ”E incapabil să dea un motiv. Face rău României!”
Liviu Dragnea, ieșire de proporții la adresa lui Iohannis, după refuzul miniștrilor propuși

Liviu Dragnea a avut o ieșire de proporții după respingerea președintelui Klaus Iohannis privind propunerile de miniștri la Dezvoltare și Transporturi. Ba mai mult, liderul PSD a ajuns la concluzia că șeful statului este ”incapabil să dea un motiv serios și de înțeles”. ”Preşedintele este incapabil să dea un motiv serios şi de înţeles pentru care continuă să respingă miniştrii propuşi şi să ţină blocate două domenii importante. Iohannis pare că a început deja campania electorală şi refuză de astăzi să mai fie reprezentantul tuturor românilor care, indiferent de opţiunile politice, vor să se termine aceste conflicte.

Prin toate aceste atacuri politice Preşedintele face rău României!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a partidului. O astfel de reacție a avut-o și Lia Olguța Vasilescu, care a fost propusă pentru Dezvoltare. ”Ne-am pus cărțile de identitate în dosarul pe care l-am trimis la Cotroceni, CV-uri și așa mai departe din care să rezulte că nu încălcăm nicio lege.

Liviu Dragnea, ieșire de proporții la adresa lui Klaus Iohannis

Este clar că domnul președinte Klaus Iohannis insistă să calce în picioare o decizie a Curții Constituționale care prevede clar că prima oară poate să refuze pe indiferent ce motive dorește domnia sa, pe oportunitate, dar că a doua oară nu are voie să refuze decât pe motive de legalitate”, a declarat fostul ministru.

Liviu Dragnea, ieșire de proporții la adresa lui Klaus Iohannis: ”E incapabil să dea un motiv. Face rău României!”
Liderul PSD a ajuns la concluzia că șeful statului este ”incapabil să dea un motiv serios și de înțeles”

De asemenea, Vasilescu a menționat că va sesiza din nou Curtea Constituțională. ”Domnul președinte Klaus Iohannis în continuare nu face altceva decât să încalce atât legislația României, cât și deciziile CCR, motiv pentru care Guvernul a anunțat deja că în cursul zilei de mâine va sesiza din nou Curtea Constituțională„, a adăugat fostul ministru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×