De ce a fost operată Gabriela Firea! Anunțul făcut de directorul spitalului

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 19:22
De ce a fost operată Gabriela Firea! Anunțul făcut de directorul spitalului GALERIE FOTO
Directorul spitalului a anunțat de ce a fost operată Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost operată la unul din spitalele din București, după ce a suferit o afecţiune gastro-intestinală acută. Managerul Spitalului Cantacuzino, Iulian Brezean, alături de care edilul șef s-a fotografiat după intervenția chirurgicală, a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a Gabrielei Firea.

„A fost o suferinţă digestiva benignă. A avut un compartamentul corect, din punct de vedere instituţional. S-a făcut o comisie de medici care au rezolvat problema. Recuperarea nu e grea, toate lucrurile au decurs bine”, a declarat Iulian Brezan pentru postul de televiziune România TV.

Directorul spitalului a anunțat de ce a fost operată Gabriela Firea

Gabriela Firea a suferit o afecțiune gastro-intestinală acută, în acest caz fiind nevoie de o operație laparoscopică și tratament, a anunțat managerul Spitalului Cantacuzino. Primarul Capitalei a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook la scurt timp după ce intervenția chirurgicală s-a încheiat cu succes.

Postarea de pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea
Postarea de pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea

„Unele încercări care apar în calea vieţii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depăşite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjuraţi de oameni care să ne ridice. Mulţumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toata această perioadă. Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino şi Colentina. Am ştiut că sunteţi la fel de buni ca orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în Dumneavoastră. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervenţiile şi tratamentele, m-au pus pe picioare”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Cei care o urmăresc pe rețeaua de socializare i-au răspuns: Multă ,multă sănătate, să fiți puternică în continuare, sunteți singura care v-ați gândit să le faceți viața mai frumoasă și mai ușoară persoanelor cu handicap și pensionarilor, meritați funcția de președinte că vă gândiți în primul rând la binele populației, vă iubim și vă respectăm și vă vrem mult mai sus, că meritați. Chiar m-am întrebat de ce nu ați mai apărut. Sănătate vă doresc!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×