Gabriela Firea, internată de urgență la spital! Ce probleme are Primarul Capitalei

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 11:50
Gabriela Firea, internată de urgență la spital! Ce probleme are Primarul Capitalei GALERIE FOTO
Gabriela Firea a ajuns de urgență la spital!

Gabriela Firea a fost internată de urgență din cauza unor probleme de sănătate! Primarul general al Capitalei a anunțat într-un mesaj din mediul online că nu se simte prea bine, astfel că a ajuns să se trateze la spitalele Colentina și Ion Cantacuzino. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare i-au trimis nenumărate mesaje de însănătoșire.

„Multă ,multă sănătate să fiți puternică în continuare ,sunteți singura care v-ați gândit să le faceți viața mai frumoasă și mai ușoară persoanelor cu handicap și pensionarilor ,meritați funcția de președinte că vă gândiți în primul rând la binele populației ,vă iubim și vă respectăm și vă vrem mult mai sus că meritați. Chiar m-am întrebat, de ce nu ati mai apărut. Sănătate vă doresc !” 

Gabriela Firea, de urgență la spital!

Primarul Bucureștiului nu s-a simțit bine așa că a ajuns la spital. În urma consultărilor, medicii au decis că cel mai bine ar fi să se interneze. „Unele încercari care apar în calea vieții noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depășite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjurați de oameni care să ne ridice. Mulțumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă.

Gabriela Firea alături de doctorul care a tratat-o
Gabriela Firea alături de doctorul care a tratat-o

Mulțumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino și Colentina. Am știut că sunteți la fel de buni ca orice centru medical european și nu am greșit având încredere în Dumneavoastra. Mulțumesc familiei mele și prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervențiile și tratamentele, m-au pus pe picioare. În imagine, sunt alaturi de conf. dr. Iulian Brezean. Dumnezeu să-i aibă în paza pe toți cei care salvează vieți”,  a fost mesajul Gabrielei Firea pe o rețea de socializare, despre starea sa de sănătate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×