Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar: Trebuie să mă mărit!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/02/2019, 16:07
Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar: Trebuie să mă mărit! GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar după ce a aruncat bomba anului!

Bianca Drăgușanu a aruncat bomba chiar la început de an, lucru care a pus fanii pe jar. Mai exact, vedeta a îmbrăcat o rochie de mireasă cu dantelă, de la atelierul ei, și fără să vrea a anunțat că urmează marele eveniment în viața ei.

Cea care o filma în timp ce se admira în festiva rochie i-a spus:„La tine merge, la cliente nu”. Fără să realizeze, blondina a spus: „Atunci trebuie să mă mărit”. De altfel, aceasta crede că a doua căsătorie ar fi cu noroc.

Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar cu afirmația:”Trebuie să mă mărit”

Prima căsătorie nu rezistă mereu pentru totdeauna, dar cea de-a două are șanse maxime. Am întrebat psihologii. Am aflat că se spune că a două căsătorie are o rată de succes mai mare din 3 motive: 1.

Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar: Trebuie să mă mărit!
Vedeta a îmbrăcat o rochie de mireasă cu dantelă, de la atelierul ei, și fără să vrea a anunțat că urmează marele eveniment în viața ei

Al doilea mariaj se bucură de beneficiile experienței. Își cunosc deja responsabilitățile și știu de regulă ce funcționează și ce nu și pentru ce trebuie să lupte. 2. A două căsătorie culege recompensele primei căsnicii.

”Prima căsnicie nu rezistă întotdeauna, dar a doua are șanse maxime”

E vorba despre evoluție personală și fiecare ajunge să se cunoască. Fiecare a învățat să nu repete greșelile din trecut, asta poate conduce către un mariaj mult mai fericit. 3. Cuplul vrea să facă tot ce trebuie tura asta.

Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar: Trebuie să mă mărit!
De altfel, aceasta crede că a doua căsătorie ar fi cu noroc

Se lasă orgoliile, șicanele, joculețele, toți sunt marcați de ideea să facă lucrurile să funcționeze. Persoanele recăsătorite știu ce se va întâmpla dacă nu pun amândoi umărul ca relația să funcționeze”, a povestit Bianca într-o emisiune TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×