Cum a reacționat Alex Bodi când a auzit că Bianca Drăgușanu ar umbla după banii lui

Claudiu Surmei   
în Instant Articles
06/02/2019, 21:48
Cum a reacționat Alex Bodi când a auzit că Bianca Drăgușanu ar umbla după banii lui GALERIE FOTO
Alex Bodi a reacționat imediat când i s-a spus că Bianca Drăgușanu ar umbla după banii lui

Un internaut i-a atras atenția lui Alex Bodi că Bianca Drăgușanu ar fi materialistă. Bărbatul a reacționat imediat când a auzit că Bianca ar umbla după banii lui. Își face banii ei, are afaceri, își permite, a fost mesajul prin care a răspuns Alex Bodi.

Relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi a fost într-o perioadă în impas, dar acum cei doi par că sunt mai fericiți ca niciodată. Ei se afișează în ipostaze tandre și postează des fotografii în care apar împreună. Se pare că unii sunt invidioși pe relația dintre cei doi, din moment ce încearcă să îi facă geloși sau să le trezească suspiciuni. Un utilizator de internet i-a atras atenția lui Alex Bodi că Bianca Drăgușanu ar sta cu el doar pentru bani, iar bărbatul a reacționat imediat.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Alex Bodi a reacționat imediat când i s-a spus că Bianca Drăgușanu ar umbla după banii lui

„Ea e leşinată după banii tăi!”, este mesajul pe care Alex Bodi l-a primit de la un internaut. „Păi își face banii ei, că are afaceri și își permite!”, a fost reacția bărbatului. Un alt utilizator de internet s-a băgat și el în seamă. „Bianca l-a cam lăsat pe al ei (n.r. copilul), își trăiește viața ca şi cum n-ar avea. Nu are poze cu fetița câte are din club”, iar Alex Bodi a răspuns imediat. „Uite, dacă vrei, ţie îți trimitem poze în fiecare săptămână, să poți sta liniștit, vrei?”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au început o relație anul trecut, dar s-au despărțit înainte de Crăciun. S-a zvonit că frumoasa blondă ar avea o relație cu un alt bărbat, car ar fi chiar șeful lui Alex Bodi, însă Bianca s-a întors în cele din urmă în brațele lui Alex.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×