Bianca Drăguşanu s-a enervat! Fosta soţie a lui Victor Slav a răbufnit, pe internet

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/02/2019, 19:11
Bianca Drăguşanu s-a enervat! Fosta soţie a lui Victor Slav a răbufnit, pe internet GALERIE FOTO
Bianca Dragusanu s-a saturat sa mearga la solar

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră pe rețelele de socializare, iar motivul este unul cât se poate de serios, pentru o divă: petrece prea mult timp la salonul de bronzat!

Frumoasa blondă s-a săturat să facă naveta între casă și salonul de bronzat. Vrea un bronz cât mai apropiat de cel natural, pe care nu îl obține decât la saloanele de specialitate. Indiferent cât ar sta la soare, Bianca Drăgușanu nu se bronzează niciodată suficient de mult.

Dianca Drăgușanu, nemulțumită de bronzul obținut la plajă

”Gata! M-am enervat și ofticat! Mă duc să dorm în solar! ? Da… efectiv nu se poate așa ceva… Unii stau la soare 2 ore și se fac tuci, alții se chinuie degeaba?? No…. așa că m-am enervat cum ar zice ardeleanu meu????”, a comentat, mai în glumă, mai în serios, Bianca Drăgușanu.

Se pare că nici soarele din Dubai nu a ajutat-o prea mult pe mondenă! Bianca Drăgușanu și iubitul ei, Alex Bodi, au fost în vacanță în Dubai, de unde au postat fotografii foarte senzuale. Cei doi au ieşit în club alături de mai mulţi prieteni, acolo unde iubitul blondinei s-a dat în stambă. Alex Bodi a comandat mai multe sticle de şampanie specială, care a costat aproape o avere.

Alex Bodi a dus-o pe Bianca Drăgușanu în Dubai

Mai mult, pe un panou imens, numele lui Alex Bodi şi ale celorlalţi prieteni au apărut preţ de câteva momente, toate acestea sub privirile admirative ale Biancăi Drăguşanu, care se mândreşte nevoie mare cu bărbatul pe care îl are lângă ea şi care îi face toate poftele.

alex bodi si bianca dragusanu
Alex Bodi a dus-o pe Bianca Dragusanu in Dubai, dar vedeta este tot nemultumita de bronzul ei

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au decis să facă un următor pas în relația lor și s-au mutat împreună. Se pare că Bodi și-a cumpărat recent o locuință în valoare de un milion de euro și i-a propus blondinei să stea alături de el.

”Se iubesc cu pasiune și era momentul să stea și împreună. E relația perfectă acum! Sper să fie fericiți mult timp și orgoliul să nu își mai facă loc în idila lor”, a dezvăluit o amică a vedetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×