Câți bani a câștigat Bianca Drăgușanu din rochii în 2018!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/02/2019, 15:02
Câți bani a câștigat Bianca Drăgușanu din rochii în 2018! GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a câștigat din rochii, în 2018, 100.000 euro

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate apariții din showbiz-ul românesc, dar nu numai pentru partenerii pe care i-a avut, ci și pentru ”fabricile de bani” pe care le deține. Femeia de afaceri, după cum se consideră, a decis ca pasiunea sa pentru confecționat haine să se ducă la alt nivel, așa că și-a deschis propriul atelier.

Iar cum renumele său ridică afacerea din start, clientele nu au încetat să apară, astfel că cifra de afaceri este una deloc îngrijorătoare. Mai clar, în 2017, afacerea cu haine a Biancăi i-a rotunjit veniturile cu aproximativ 100.000 de euro, potrivit cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a câștigat din rochii 100.000 de euro

De asemenea, în 2018, vedeta și-a extins afacerea cu haine în Spania. „Rochiile de mireasă se adresează femeilor care preferă eleganţa şi, în acelaşi timp, stilul puţin nonconformist, care le învaluie în mister. Rochiile de seară realizate în atelierul meu sunt făcute pentru cele mai exigente cliente, calitatea finisajelor şi materialelor sunt de excepţie”, a spus Bianca despre rochiile sale.

Câți bani a câștigat Bianca Drăgușanu din rochii în 2018!
Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc

Totodată, blondina a avut și afaceri și cu diferite cluburi și are contracte banane de imagine. „M-am implicat în mai multe proiecte. Acum două zile am semnat un contract cu un club, în interiorul căruia o să-mi deschid un butic cu haine. Mai am si un contract de imagine. Vreau să-mi pun afacerile la punct şi apoi să plec din ţară. O să o iau pe urmele Monicăi Gabor şi îmi voi cumpăra bilet de avion doar dus”, a povestit vedeta, în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×