Bianca Drăgușanu s-a mutat cu iubitul. Alex Bodi o primește în casa de 1 milion de euro

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/01/2019, 17:17
Bianca Drăgușanu s-a mutat cu iubitul. Alex Bodi o primește în casa de 1 milion de euro
Relația Biancăi Drăgușanu cu ALex Bodi a trecut la alt nivel! Cei doi s-au mutat împruenă

Bianca Drăgușanu a trecut la pasul următor cu Aex Bodi! Cei doi s-au mutat împreună de curând. Aceștia au fost nași de doua ori, demostrând că fac gesturi care să le creeze amintiri frumoase pentur a strânge și mai tare legătura dintre ei.

Cu toate că s-au despărțit, după ce Bianca i-a întâlnit familia lui Alex Bodi, n-au putu sta departe foarte mult unul de celălalt, astfel că blondina a ajuns tot în brațele lui Bodi. Surse apropiate ale iubituluii blondinei susțin că acesta și-a achiziționat o locuință de nu mai puțin de un milion de euro. Aceasta se află, bineînțeles, într-un cartier rezidențial din București.

Bianca Drăgușanu s-a mutat cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu s-a mutat cu Alex Bodi! Relația celor doi pare că merge din ce în ce mai bine după ce aceștia s-au împăcat și au și botezat un copil împreună.  „Se iubesc cu pasiune și era momentul să stea și împreună. E relația perfectă acum! Sper să fie fericiți mult timp de acum înainte”, a dezvăluit o prietenă de-a Biancăi pentru wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la botezul fetiței pe care au nășit-o
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la botezul fetiței pe care au nășit-o

Acum nu pot să compar sau să compar relațiile ei anterioare sau să mă compar eu cu alte persoane. Un cuplu se completează unul pe celălalt. Nu e doar chestia financiară, nu e vorba de iubire, de compatibilitate… trebuie să existe mai multe chestii să funcționeze o relație. Nimeni nu-i perfect. Ea știe cum să mă ia. E o femeie cu care pot să povestesc, pot să îi spun niște chestii, pot să-i propun niște afaceri pe viitor. Pot să mă consult cu ea. Vede lucrurile așa cum le văd eu”, a declarat Alex Bodi despre relația pe care o are cu blondina, fostă prezentatoare de televiziune. De asemenea, întrebat dacă își mai dorește copii, mai mult de atât, dacă Bianca va urma să fie mama acestora, acesta a răspuns afirmativ. “Nu poți să prevezi. E ceva sigur în viața asta? De dorit eu îmi doresc copii, dar trebuie să-și dorească și ea. Vreau ca ea să-mi aducă doi băieți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×