Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, în fața altarului. Imaginile care au bucurat fanii. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/01/2019, 09:07
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, în fața altarului. Imaginile care au bucurat fanii. FOTO GALERIE FOTO
Bianca Drăgușau și Alex Bodi au ajuns din nou la altar, ca părinți spirituali!

O fotografie cu Bianca Drăgușani și Alex Bodi la altar a făcut înconjurul presei mondene. Fanii cuplului au fost extrem de fericiți să-i revadă împreună, dar mai ales în această postură, de nași. Fosta prezentatoare de televiziune a împărtășit, ca de obicei, bucuria cu urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Cu toate că Bianca Drăgușanu a avut și alături de Alex Bodi o relație controversată, despărțindu-se de acesta și împăcându-se, cei doi par fericiți. „Să vă trăiască finuta!!! Să fie sănătoasă și fericită alături de părinți și nașii ei frumoși!❤️? / Sa va trăiască si sa fie sănătoasă!!. Felicitări! Sa crească mare si sa fie sănătoasa!??❤️”, au scris fanii Biancăi pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la altar!

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru numeroasele relații cu împăcări și despărțiri, astfel că nici în relația cu Alex Bodi nu i-a scăpat tipicul obicei. Cei doi, deși s-au despărțit în preajma Crăciunului, s-ar împăcat și au luat din nou decizia importantă de a fi părinți spirituali. Se pare că frumoasa blondă l-a ales doar pe actualul iubit pentru a face acest pas în viața ei, astfel că niciunul dintre foști nu s-a pretat la o astfel de amintire.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la altar, nași pentru a doua oară!
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la altar, nași pentru a doua oară!

Cei doi s-au despărțit, iar după ce păreau a fi finele relației de iubire, Alex Bodi s-a reîntors la fosta soție, iar Bianca Drăgușanu s-a zvonit că s-ar fi aruncat în brașele șefului lui Alex. Ei bine, aceștia nu au ptutu sta prea mult timp departe unul de altul, așa că s-au împăcat și au plecat într-o escapadă în Turcia. „Ea are o afacere deschisă în oraş, în timp ce el avea câteva întâlniri importante în zonă… Soarta a făcut însă ca ei să se întâlnească, iar astrele au „lucrat” intens pentru o împăcare. Deocamdată, vorbim de tatonări şi „negocieri” la Istanbul, vom vedea ce va urma”, au dezvăluit surse din apropierea cuplului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×