Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Au plecat împreună în vacanță

Maria Cristina   
în Stiri mondene
19/01/2019, 18:58
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Au plecat împreună în vacanță GALERIE FOTO

Lumea mondenă este în stare de „șoc”, iar fanii celei mai celebre blonde din România au rămas fără replică! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, după o despărțire cu surle și trâmbițe. Cei doi s-au despărțit într-o vacanță petrecută pe Valea Prahovei. Gâlceava a pornit în urma unei discuții în care Alex Bodi îi reproșa ceva Biancăi, iar aceasta, din impulisvitate, s-a ridicat de la masa unui local fițos și a plecat „definitiv” din viața acestuia, potrivit Cancan.ro.

Relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi are un mare potențial de a se transforma într-o telenovelă…TURCEASCĂ, deoarece diva blondă și masculul său musculos au plecat într-o excursie „de împăcare”, în Turcia.  Bianca este una dintre cele mai admirate femei din showbiz-ul românesc, care a avut relații cu bărbați la fel de celebri.

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Au plecat împreună în vacanță
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Au plecat împreună în Turcia

După ce s-au despărțit, Alex Bodi părea că s-a întors la mama fiicei sale, însă aparențele sunt înșelătoare. Milionatul și-a găsit din nou fericirea în brațele frumoasei Bianca, care după despărțirea de Tristan Tate a fost puțin reticentă în privința bărbaților.

Alex Bodi a tras lozul câștigător! Se pare că i-a intrat în „suflețel” blondei, care nu mai vede alt bărbat în fața ochilor în afară de el.  „E bine că nu mai eşti cu Alex, meriţi ceva mai bun”, a scris o fană.„Din punctul meu de vedere, a fost cel mai potrivit cuplu şi sincer, niciodată nu am văzut-o pe Bianca atât de fericită”, a spus o altă urmăritoare

Adevărat, erau superbi amândoi, eu tot sper să se împace. Sunt sigură că ei tot se iubesc”, a intervenit a treia fată în discuţie. Moment în care a intervenit Bianca pentru a clarifica situașia: „Nu există pe planetă această variantă”, a răspuns ea.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Au plecat împreună în vacanță
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Au plecat împreună în vacanță
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×