Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență cu fetița la spital, după despărțirea de Alex Bodi! Victor Slav i-a fost alături

Victor Anghel   
în Stiri mondene
30/12/2018, 12:58
Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență cu fetița la spital, după despărțirea de Alex Bodi! Victor Slav i-a fost alături GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență cu fetița la spital, după despărțirea de Alex Bodi! Victor Slav i-a fost alături

Bianca Drăgușanu a trăit clipe de panică ieri, după ce fetița ei s-a simțit foarte rău și a fost nevoită să meargă cu ea de urgență la spital. Fostul soț, Victor Slav, a venit într-un suflet când a aflat că Sofia nu se simte bine și a avut grijă ca celor două să nu le lipsească nimic. Acest episod nefericit din viața vedetei, vine la doar două zile după ce s-a despărțit de Alex Bodi. Afaceristul a înlocuit-o deja pe Bianca Drăgușanu cu fosta soție, Iulia, care i-a dăruit una dintre cele două fiice superbe pe care le are.

Deși Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să nu mai formeze un cuplu de mai bine de o jumătate de an, cei doi foști soți au rămas în relații foarte bune și o cresc împreună pe fiica lor. Sofia Natalia a împlinit deja doi anișori în toamna aceasta și s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Bianca Drăgușanu a ajuns la spital cu fiica ei, iar Victor Slav i-a fost alături

În viața de mămică Bianca Drăgușanu a experimentat și momente mai puțin plăcute. Cel mai recent exemplu este cel petrecut în cursul zilei de ieri, când a mers de urgență la spital cu mica ei prințesă. Sofia a contractat o răceală puternică, iar starea de sănătate i s-a înrăutățit atât de mult, încât mama ei a urcat-o imediat în mașină și a dus-o la Spitalul de Urgență. Fosta prezentatoare TV l-a anunțat și pe Victor Slav, care a venit să o susțină și să-i fie alături fetiței sale.

Ajunsă pe mâinile medicilor, Sofia a fost băgată pe perfuzii, iar starea de rău s-a ameliorat, astfel că ea a plecat înapoi acasă, relatează VIVA!. Copila are o relație foarte apropiată de tatăl ei, Victor Slav.

Victor Slav îi dedică mult timp fiicei sale, Sofia

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu din vara acestui an

Bianca Drăgușanu a devenit soția lui Victor Slav pe 6 septembrie 2013 la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea „Te vreau lângă mine. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×