Ea este femeia pentru care Alex Bodi a părăsit-o Bianca Drăgușanu! Cât de bine arată Iulia

Victor Anghel   
în Stiri mondene
29/12/2018, 10:12
Ea este femeia pentru care Alex Bodi a părăsit-o Bianca Drăgușanu! Cât de bine arată Iulia GALERIE FOTO
Ea este femeia pentru care Alex Bodi a părăsit-o Bianca Drăgușanu! Cât de bine arată Iulia

N-a trecut nicio zi de la despărțirea fulger dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, care plecaseră împreună într-o escapadă romantică în Poiana Brașov, iar motivul  separării pare că a ieșit la suprafață. Dezvăluirea a fost făcută chiar de extravagantul afacerist, care a postat un mesaj clar și răspicat pe o rețea de socializare. Gândurile sale au fost însoțite de o fotografie în care apare ținând-o strâns în brațe pe Iulia, mama fiicei sale.

“Bia s-a despărţit de Bodi în urmă cu puţin timp. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva, în ciuda faptului că ei au mai avut certuri puternice de-a lungul timpului! Pe de altă parte, din câte îi ştim noi, nu este exclusă nici o împăcare pe ultima sută de metri înainte de Revelion. Orice este posibil în cuplu acesta, dar, cel puţin deocamdată, putem spune că sunt separaţi”, au declarat apropiați de-ai vedetei pentru wowbiz.ro.

Ea este femeia pentru care Alex Bodi a părăsit-o Bianca Drăgușanu! Cât de bine arată Iulia

Potrivit postării făcută de Alex Bodi pe contul său oficial de Instagram, la câteva ore după ce Bianca Drăgușanu a părăsit hotelul în care se cazaseră în Poiana Brașov, el a luat masa cu Iulia, femeia care i-a dăruit-o pe fiica lui. Serena. Mai mult, cei doi s-au lăsat fotografiați împreună, iar imaginea a fost însoțită de o declarație de iubire scrisă în limba engleză: “#truelove #neverdies”, care se traduce: “#iubireaadevărată #numoareniciodată”. Iulia are 27 de ani, este originară din Pașcani și lucrează în domeniul medical. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu mai are o fetiță, care locuiește cu mama ei, Raluca, în Madrid.

“Alex nu a fost căsătorit niciodată. El a avut o relație de foarte mulți ani în Spania, în Madrid, acolo unde a cunoscut-o pe Raluca. Cei doi au avut o relație foarte lungă, undeva la 6-7 ani, din iubirea lor a rezultat fetița pe care ați văzut-o în pozele Biancăi. Dar există și al doilea copil a lui Alex, care este în Germania. Se numește Selena, pe care o are cu fosta lui iubită din Germania. Aceasta se numește Iulia”, a mărturisit unul dintre prietenii lui Alex Bodi, potrivit cancan.ro.

Alex Bodi alături de Iulia, mama fiicei sale

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu din vara acestui an

Bianca Drăgușanu a devenit soția lui Victor Slav pe 6 septembrie 2013 la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea „Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×