Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit! Momentul total nepotrivit în care și-au spus: “adio”

Victor Anghel   
în Stiri mondene
28/12/2018, 15:39
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit! Momentul total nepotrivit în care și-au spus: “adio” GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit! Momentul total nepotrivit în care și-au spus: “adio”

Nu, nu este o glumă răutăcioasă! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, iar momentul în care au decis să își spună: “Adio!” și să meargă pe drumuri separate în viață este unul total nepotrivit. Vestea i-a luat prin surprindere pe mulți, mai ales că, de curând, afaceristul a făcut primele declarații despre relația de iubire pe care o are cu fosta moderatoare a emisiunii “Te vreau lângă mine”, care rulează la Kanal D. În plus, existau indicii clare că cei doi își doresc să rămână împreună pentru totdeauna. De altfel, asta a lăsat să se înțeleagă vedeta din mesajul postat pe 1 decembrie când au aniversat trei luni de iubire.

“Este o relaţie normală. Nu putem să o vedem diferit. Amândoi (n.r.: Răspunsul la întrebarea: «Cine a făcut primul pas?»). Datoria unui bărbat este să cucerească. Acum, vede el dacă reuşeşte. (…). Bine, au vorbit mult (n.r.: Bianca cu copiii lui). Da, am coincis câteva ore (n.r.: el cu Sofia). Chiar s-au înţeles bine. Biancăi îi plac copiii, n-ar avea de ce să nu se înţeleagă. (…). E prea devreme (n.r. să facă un copil)”, a declarat Alex Bodi în cadrul emisiunii “Star Matinal”.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit

Bianca Drăgușanu este din nou o femeie singură, la mai bine de o jumătate de an de când s-a separat de tatăl fiicei sale, Victor Slav. Conform unor surse, relația cu Alex Bodi s-a încheiat chiar în timp ce ei au evadat din aglomeratul București la munte, relatează spynews.ro. De altfel, cu câteva ore înainte să se afle că s-au despărțit, fosta prezentatoare a postat o fotografie extrem de sexy din camera unui hotel din Poiana Brașov, care a fost însoțit de un mesaj intim, ce a stârnit multă vâlvă pe rețelele de socializare. După ce a pus punct poveștii de dragoste, vedeta s-a întors în București.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu împreună cu doi prieteni, care i-au fost alături afaceristului de ziua lui de naștere

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu din vara acestui an

Bianca Drăgușanu a devenit soția lui Victor Slav pe 6 septembrie 2013 la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea „Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×