Bianca Drăgușanu a încins spiritele de Crăciun! Cum s-a pozat fosta soție a lui Victor Slav

Victor Anghel   
în Stiri mondene
28/12/2018, 14:17
Bianca Drăgușanu a încins spiritele de Crăciun! Cum s-a pozat fosta soție a lui Victor Slav GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a încins spiritele de Crăciun! Cum s-a pozat fosta soție a lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu face ce face și stârnește imaginația reprezentanților sexului tare! Fosta prezentatoare de la „Te vreau lângă mine” a încins spiritele de Crăciun, după ce s-a lăsat pozată într-o ipostază de infarct. Imaginea HOT din miezul iernii a stârnit o mulțime de discuții pe rețelele de socializare, unde internauții s-au împărțit în două tabere: unii o complimentau pe fosta soție a lui Victor Slav, alții o blamau atât pentru cum și dorit să fie fotografiată, cât și pentru mesajul intim scris de ea.

„Când o să crească fata ta mare cred ca o să fie tare «mândră» de tine!!”, „Ești frumoasă oricum… dezbracată sau îmbrăcată, arăți foarte bine Bianca…?”, „E treaba ei ce face. Este munca ei… foto, show, copilul ei, lăsați-o în pace”, „Ești impecabilă, Bianca”, „Foame de atenție și atât” sunt cinci dintre mesajele pe care le-a stâns poza de mai jos.

Bianca Drăgușanu a încins spiritele de Crăciun! Cum s-a pozat fosta soție a lui Victor Slav

În vârstă de 36 de ani, Bianca Drăgușanu s-a lăsat pozată în această dimineață în timp ce privea afară de la geamul unei camere de hotel. Focoasa blondă era îmbrăcată într-un body sexy și provocator și… după câteva click-uri, ea a postat imaginea fierbinte atât pe Instagram, cât și pe Facebook.  În dreptul ei a scris un mesaj în limba engleză, care se traduce: „O dimineață bună fără amor”.

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de afaceristul Alex Bodi. Relația lor e destul de evoluată: Bianca Drăgușanu i-a cunoscut fiica pe care acesta o are dintr-o relație anterioară, dar și părinții acestuia.

Unii dintre internauți au criticat-o pe Bianca Drăgușanu după ce a postat această imagine

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu din vara acestui an

Bianca Drăgușanu a devenit soția lui Victor Slav pe 6 septembrie 2013 la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea „Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×