Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nași de botez! Ținute de peste 10.000 de euro

Raluca Ogaru   
în Stiri mondene
28/01/2019, 13:14
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nași de botez! Ținute de peste 10.000 de euro GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost nași de botez

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, iubitul ei cu care s-a împăcat recent, au fost sâmbătă nași de botez. Vedeta s-a pregătit cum se cuvine pentru un astfel de eveniment, iar pe parcursul petrecerii a purtat nu mai puțin de patru ținute. Acestea au valorat peste 10.000 de euro, dar au avut efectul scontat asupra invitaților de la acest party cu ștaif. Vezi aici ce rochii a purtat Bianca la eveniment!

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au uimit toți prietenii după ce s-au împăcat. Cei doi se despărțiseră de Revelion, atunci când bărbatul a ales să se întoarcă la mama fetiței lui. Se pare că reconcilierea nu a durat prea mult, așa că Bodi s-a reorientat către Bianca. Nu a durat mult, și Alex Bodi a și dus-o în fața altarului, nu pentru a-i jura credință veșnică, ci pentru a creștina o fetiță a unor prieteni.

Bianca Drăgușanu a purtat 4 ținute la botez
Bianca Drăgușanu a purtat 4 ținute la botez

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nași! Ținutele divei, peste 10.000 de euro

Nașii au atras atenția pe toată durata evenimentului, cum de altfel era și de așteptat. ”Bucurie şi binecuvântare să fim părinţi spirituali pentru Eva Maria. Să ne trăieşti, să aduci numai bucurie în casa părinţilor tăi, să ne creşti sănătoasă şi inţeleaptă!”, au fost primele urări ale celor care au creștinat-o pe micuță.

La restaurant, nașa Bianca a continuat să atragă privirile, după ce a renunțat la compleul pe care l-a purtat la biserică pentru o rochie din materiale fine. Pe toată durata botezului, Bianca Drăgușanu a purtat nu mai puțin de patru ținute, toate i-au venit ca turnate și au atras privirile celor invitați. În același timp, vedeta nu a părăsit ringul de dans, fiind un exemplu pentru restul invitațiilor.

Fetița pe care a creștinat-o Bianca Drăgușanu este a unei prietene de-ale vedetei
Fetița pe care a creștinat-o Bianca Drăgușanu este a unei prietene de-ale vedetei

Bianca Drăgușanu și-a făcut singură ținutele pentru botez

„Rochiile Biancăi au fost făcute la atelierul ei, ca de altfel toate ţinutele doamnelor de la botez. Pentru acest eveniment, Bianca a cumpărat materiale preţioase, pe care croitoresele ei le-au cusut manual ca să facă modelul dorit de ea. Pentru una dintre rochii, Bianca a cerut un material, care a fost cumpărat cu 600 de euro pe metru. În total au fost 4 ţinute, fiecare costând în jur de 2.500 de euro”, a declarat pebtru publicația Click! o pretenă a Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu i-a creștinat fetița unei prietene. Fosta prezentatoare Kanal D le-a făcut rochii pentru acest eveniment important atât mamei copilului cât și micuței creștinate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×