Toată lumea îl ştie pe CRBL, dar să vezi cum arată soţia lui. Puţini ştiu că e însurat cu o celebră artistă de la noi

Filon Stan   
în Femei frumoase
23/11/2017, 19:30
Toată lumea îl ştie pe CRBL, dar să vezi cum arată soţia lui. Puţini ştiu că e însurat cu o celebră artistă de la noi GALERIE FOTO

Fostul component al trupei SIMPLU a fost căsătorit de două ori. Prima dată – când avea doar 20 de primăveri, cu o tânără pe nume Andreea. Acest mariaj a durat doar 7 ani, după care, în 2008, CRBL şi-a refăcut viaţa, însurându-se cu Elena Vascu, pe care a cunoscut-o în timpul show-ului „Dansez Pentru Tine”, unde el era concurent, iar ea, coregrafa lui. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Elena este, de altfel, una dintre cele mai de succesc dansatoare şi coregrafe din România, cei doi fiind uniţi, de la bun început, de pasiunea comună pentru dans. Şi cum dansul este sinonim cu senzualitatea, soţia lui CRBL nu duce lipsă la acest capitol, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Împreună de aproape un deceniu, cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase şi liniştite poveşti de dragoste din showibiz-ul românesc, iubirea lor fiind consolidată în 2010, când a venit pe lume micuţa Alessia. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×