Maria Ghiorghiu, previziune despre disputa Klaus Iohannis-PSD: „Nu s-a mai întâmplat aşa de la Revoluţie”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
18/01/2019, 08:10
Maria Ghiorghiu, previziune despre disputa Klaus Iohannis-PSD: „Nu s-a mai întâmplat aşa de la Revoluţie” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu, previziune despre disputa Klaus Iohannis-PSD

Maria Ghiorghiu, celebra prezicătoare, a publicat un nou articol pe blogul său, în care a vorbit despre confltictele care există la nivel înalt în România, între şeful statului, Klaus Iohannis, şi PSD. Aceasta spune că în viitorul apropiat prăpastia se va dânci şi mai tare, iar lupta politică dintre cele două părţi va deveni de neimaginat.

Redăm conţinutul Mariei Ghiorghiu, integral: „Doresc doar sa va spun ca,lupta politica dintre Presedinte si PSD, va atinge cote de neimaginat. Niciodata de la Revolutie incoace,nu s-a mai intamplat asa ceva, asa cum se intampla in zilele noastre. Tot ce PSD va intreprinde,PRESEDINTELE va dărâma. Ce se va alege pana la urma de aceasta Tara sfanta si de acest popor ales,bun si credincios?

Maria Ghiorghiu, previziune despre disputa Klaus Iohannis-PSD

Numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului stie. Stiu si eu o mica parte,dar nu o pot scrie aici. Doar atat am putut scrie! Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa le lumineze mintile la toti, si sa fie pace si liniste in Romania, respect si buna intelegere. Amin”, a  fost mesajul Mariei Ghiorghiu.

Înainte de a intra în această dispută politică, Maria Ghiorghiu a anunţat că va avea loc o uriaşă tragedie:  „Dragii mei, în aceasta dimineata in zozi ,ma trezeste un glas care spune depsre o viitoare posibila tragedie. Glasul spunea asa:”An de an ,din cauza saraciei. Clipă în care, vad o tabliţa neagra pe care scria asa: Şofer sinucigas din cauza saraciei !” Prieteni dragi, din păcate ,vom auzi de o astfel de tragedie. Ce va face acest om,in ce context va avea loc aceasta tragedie, nu stiu sa va spun. Dar sa ne rugam pentru el, pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-i lumineze mintea, inima si sufletul si sa nu-si faca singur rău,sau sa faca rau si altor semeni ai săi. Cu dragoste, Maria”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×